Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon tragedije u Atini: Panatinaikos neće u Zagreb!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaši klub Panatinaikos odlučio je da ne učestvuje na prijateljskom turniru u Zagrebu

  • 4
Tuča u Grčkoj, Atina, Dinamo, AEK, Bad Blue Boys, ubistvo Foto: Giorgos Arapekos/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Velika tragedija potresla je fudbalski svet. Naime, u sukobu navijača AEK-a i zagrebačkog Dinama nastradao je navijač atinskog kluba Mihalis Kacuris, a duel ova dva kluba odložen je do daljnjeg.

Sukob se dogodio u atinskom naselju Nova Filadelfija, a prema navodima tamošnjih medija povređeno je i 8 navijača, dok ih je preko 90 uhapšeno.

Zbog pomenutih dešavanja, Panatinaikos je odlučio da ne učestvuje na prijateljskom košarkaškom turniru u Zagrebu.

Turnir je na programu 8. septembra u "Draženovom domu", a između ostalih učestvuju Cedevita Olimpija i zagrebački Dinamo.

Po svemu sudeći, "zeleni" će morati da potraže alternativno rešenje i nađu rivala kako bi odigrali prijateljski meč u tom terminu.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari zaustavili Lesorov auto i opkolili ga: Francuzovi roditelji u kolima posmatraju u čudu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carica Sveta

    8. avgust 2023 | 16:23

    Apsolutno podržavam odluku. Ovo što se desilo u Atini u Grčkoj, ovo je bio akt terorizma, a ne tuča navijačkih grupa pred fudbalsku utakmicu. Ništa slično nisam do sada u opisu očevidaca mogla da pročitam. Ta banda je prešla 1400 km da ubija, ubada, prebija, pali, lomi i uništava tuđi grad. I ljude u njemu, uključujući maloletna lica. Dinamo iz Zagreba treba isključiti iz svih takmičenja, a ovu bandu tretirati pred sudom kao teroriste. Pola leta vatrogasne ekipe, policija, vojska, civilni sektor, vatrogasci iz regiina bore se sa požarima i poplavama , spašavaju živote , a ovi razbojnici dođu krišom, podmuklo, preko noći da ubijaju. To nema veze sa sportom. To su teroristi i ubice.

  • Ja

    8. avgust 2023 | 16:16

    Ubijen je njihov sugradjanin, bilo bi bolesno da idu a za to sto su i oni ucestvovali u haosu sa ovim bolesnicima necu da komentarisem

  • Cv

    8. avgust 2023 | 17:33

    Čega se plašite to se navijaci biju izmedju sebe to je i normalno kakve veze sa tim vi igraci imate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA