Vreme čitanja: oko 1 min.

Donald Tramp dobio na poklon dres Crvene zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli dres sa brojem jedan i njegovim prezimenom

  • 37

Gotovo neverovatne fotografije stižu iz Njujorka. Bivši predsednik SAD, trenutno jedan od kandidata za predsedničkog kandidata Republikanske strane na sledećim izborima i svakako jedan od najmoćnijih i najuticajnijih ljudi na svetu, Donald Tramp, dobio je na poklon dres Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Crveno-beli dres sa brojem jedan i njegovim prezimenom su mu uručili predsednik Skupštine Arena Channels grupe Miloš Jovanović i generalni direktor Arena Channels grupe Nebojša Žugić.

Do susreta je došlo u Njujorku, prilikom poslovne posete predstavnika Arena Channels grupe. Osim dresa Zvezde Trampu je uručena i knjiga o srpskim manastirima.

Konkretna svrha posete i sastanka sa potencijalnim predsedničkim kandidatom nije objavljena, ali u Arena Channels grupi najavljuju: "Velike stvari očekuju srpski sport".

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Topić o prelasku iz Mege u Zvezdu i dogovoru sa Svetislavom Pešićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve će se ovo jednom lane zvati

    10. avgust 2023 | 23:28

    Pa zar nije logično da mu poklone dres reprezentacije Srbije....nije ni čudno zbog čega se na Areni zabranjuju, sankcionišu i utišavaju oni koji drugačije misle.

  • Hersonisos

    10. avgust 2023 | 23:24

    Da li to neko svojim postupcima dijela narod,taj isti narod koji im plaća za te iste kanale..Glupo I neozbiljno da se jedna ovako ozbiljna organizacija ovako klubaški ponaša,sad je još jasnije zbog čega je isključen prenos dodjele pehara ABA lige za područje Srbije..

  • Dragan

    10. avgust 2023 | 23:16

    Koja bruka za arenu sport, hvala vam sa ovim jer sada sam 100% siguran da necu preci kod vas ma koliko me puta zvali i nudili besplatno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA