≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Janis doneo konačnu odluku, ne igra za Grčku na Mundobasketu: "Gurao sam svoje telo do krajnjih granica"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od Adetokumba

  • 1
janis adetokumbo Foto: Tanjug/Ap

Košarkaška reprezentacija Grčke će i definitivno igrati na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u košarci bez Janisa Adetokumba.

Tako, Janis se oglasio na društvenim mrežama i objasnio svoju odluku.

-Svi znaju da se moja strast i ljubav prema reprezentaciji nikada neće promeniti. Od završetka moje NBA sezone gurao sam svoje telo do krajnjih granica da bih bio igrač kakav treba da budem da pomognem našem timu da postigne ciljeve koje smo postavili - počeo je Janis i dodao:

- Ali posle meseci rada i višestrukih sastanaka sa medicinskim osobljem jasno je da nisam spreman da se takmičim na nivou da bih učestvovao na Svetskom prvenstvu. Ovo nije bio izbor, već moja jedina opcija da se vratim na nivo košarke na kojem sam toliko naporno radio do sada u svojoj karijeri. Izuzetno sam razočaran ovim ishodom, ali ovo je odluka doneta sa medicinskim osobljem. Nastaviću da se trudim da budem spreman za sledeći put kada moje ime bude prozvano. Moj lični i naš krajnji timski cilj je da se kvalifikujemo za Olimpijske igre 2024. i biće mi čast da predstavljam svoju reprezentaciju sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić otkrio plan protiv Grčke: Evo kako namerava da zaustavi Janisa Adetokunba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA