Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Zvezda zbog prerane smrti bivšeg kapitena (26): "Zauvek ćeš biti naš kapiten"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klub sa Malog Kalemegdana je podsetio na njegove uspehe u mlađim kategorijama

  • 4
Ivan Ćorović Foto: MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda se oglasio povodom smrti bivšeg košarkaša Ivana Ćorovića, koji je svojevremeno bio kapiten juniorske ekipe crveno-belih.

Velika tragedija je potresla čitavi region. Nekadašnji talentovani junior je preminuo u 26. godini života posle duge i teške bolesti, zbog koje je morao i da prekine svoju perspektivnu karijeru.

Povodom tužnih vesti se oglasio i klub sa Malog Kalemegdana.

- Ivan je bio naš kapiten, i predvodnik juniorske ekipe Crvene zvezde u kojoj su stasavali i Boriša Simanić, Aleksa Radanov, Aleksa Uskoković, Stefan Đorđević…koja je 2016.godine najavila velike domete stigavši do finala Evrolige u Berlinu. Ivan Ćorović je igrao u kadetskoj i juniorskoj selekciji KK Crvena zvezda, stigao je do dva finala Evrolige u Madridu i Berlinu.

Ivan Ćorović Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

- Samo godinu dana kasnije počinje Ivanova borba sa opasnom bolešću zbog koje je bio primoran da prekine košarkašku karijeru koja je obećavala mnogo. Ovu utakmicu naš Ivan je izgubio, boreći se onako kako je igrao i košarku, ne žaleći se na bilo šta – do samog kraja.

- KK Crvena zvezda meridianbet, kompletan menadžment na čelu sa predsednikom kluba, kompletan igrački kadar, mlađe selekcije, ivanovi bivši treneri Slobodan Klipa,Aleksandar Glišić i Steva Mijović, svi zaposleni u klubu, izražavaju porodici Ivana Ćorovića izraze najdubljeg saučešća.

- Ivan Ćorović, kapiten Crvene zvezde (i za nas će to zauvek ostati) biće sahranjen 13.avgusta u Šavniku u Crnoj Gori.

- Neka mu je večna slava i hvala - navodi se u saopštenju na sajtu KK Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Video: Debitantski koš Nikole Topića za Megu na Mikonosu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    11. avgust 2023 | 19:27

    Počivaj u miru😔

  • Doktor

    11. avgust 2023 | 23:09

    Zato ste sa dečkom raskinuli ugovor čim ste saznali od čega boluje.Stidite se

  • Ivan

    11. avgust 2023 | 23:06

    Da sada zauvek nas kapiten....a kada se borio za zivot i amputorali mu nogu niko iz Crvene Zvezde nije dosao da ga poseti,pozove,licno sam se uverio u to jer radim u zdravstvu i lezao je na odeljenju na kom radim.Sramota Zvezdo,iako sam veci Zvezdas od svih u klubu.. Pocivaj u miru Ivo.....😪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA