Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigao Aron Gordon kod Jokića na somborski hipodrom: NBA zvezda odmah uzela pivo u ruke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikolin saigrač iz Denvera uživo prati konjičke trke

  • 1

Aron Gordon, saigrač Nikole Jokića iz Denvera, stigao je u Srbiju u posetu srpskom košarkašu i svom prijatelju, a NBA zvezde imaće mnogo prilika za dobro zabavu.

Amerikanac je u petak doputovao u Beograd, a onda krenuo put Sombora gde će boraviti par dana. Ipak, na oduševljenje svih prisutnih na hipodromu, američki košarkaš se pojavio i u društvu Nikole Jokića prati "Trkački dan".

Gordon je ranije napominjao da mu je u planu da poseti Srbiju upravo zbog svog saigrača, ali i njegovog velikog hobija.

- Sve nas je pozvao kod njega kući, da gledamo utakmice plej-ina. Usred utakmice on me je pozvao da dođem i pokazao mi svoje kacige za jahanje. To je bio jedan od momenata kada sam ga video da je jako uzbuđen, najviše tokom sezone. Razmišljao sam: "Znači ništa košarka, ali kacige za jahanje...". Pitao sam ga da li mogu da dobijem jdna. Odgovorio mi je da će mi napraviti jedan kada dođe u Sombor - rekao je tada Gordon.

Kao što je već poznato, Jokić je odustao od igranja na ovogdišnjem Svetskom prvenstvu pa će svom saigraču iz Denvera moći da pokaže sve blagodeti naše zemlje.

Nikola sada ima priliku da svom prijatelju pokloni  konjičku kacigu, a čini se da je ova manifestacija u Somboru idealna prilika za to.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jokić stigao na konjički spektakl u Somboru: Došao bez Arona Gordona da gleda trke konja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA