Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova Italija je baš moćna: Orlovi će morati da se paze, Azuri razmontirali našeg rivala iz grupe sa +33!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna partija Italijana protiv Portorika

  • 0
Košarkaška reprezentacija Italije - Košarkaška reprezntacija Francuske Foto: FIBA (fiba.basketball)

Košarkaška reprezentacija Italije potvrdila je još jednom svoju moć i ozbiljnost pred predstojeći Mundobasket, pošto je u pripremnom meču savladala našeg rivala iz grupe Portoriko sa čak 33 poena razlike - 98:65!

Izgledali su Portorikanci kao amateri pored Azura, koji su od početka zadali ritam koji je bilo nemoguće ispratiti. Na poluvremenu je razlika još i bila prilično prihvatljiva, ali su se Italijani razgoropadili u nastavku.

Ubacili su čak 57 poena, dok je na drugoj strani Portoriko stao na "svega" 33, što će reći da je tim sa Apeninskog poluostrva za samo 20 minuta napravio plus od 24 poena.

Videlo se da je na kraju krajeva želja Italijana bila da ubace 100 poena na ovom meču. Posle prvog poluvremena kada su dali 41, to je delovalo nemoguće, ali su na kraju došli na korak da to ostvare. Samo dva su im nedostajala.

Najefikasniji u reprezentaciji Italije bili su Fontekio i Proćida sa po 16 poena, a pratio ih je Spanjolo sa jednim manje, dok je još Tonut bio dvocifren sa 10 poena.

U timu Portorika, dvojica Tompsona bila su najbolja - Itan je dao 14, a Stiven je stao na 10 poena, dok su ostali bili ispod proseka, pa čak i Džon Holand, ovosezonski igrač Zvezde koji je dao pet poena.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić pustio Gordona da podigne pehar, Amerikanac presrećan: Nikolin Breno Laumar pobedio na trci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA