≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povređeni kapiten na treningu Orlova: Lučić posetio saigrače u reprezentaciji Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sklapaju se kockice pred početak Mundobasketa

  • 0
Ministar Zoran Gajić posetio trening košatkaške  reprezentacije Srbije Foto: Košarkaški savez Srbije

Povređeni kapiten "Orlova" Vladimir Lučić je prisustvovao treningu reprezentacije Srbije koja se priprema za predstojeći Mundobasket koji se održava od 25. avgusta do 10. septembra.

Povređeni kapiten reprezentacije Srbije Vladimir Lučić došao je na trening Srbije i prema objavi KSS dugo se zadržao u razgovoru sa svojim saigračima i selektorom Pešićem, pruživši im na taj način podršku pred Mundobasket.

Orlovi će biti u grupi B zajedno sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom.

Ministar sporta u Vladi Republike Srbije, proslavljeni odbojkaški trener Zoran Gajić, posetio je večerašnji trening muške „A“ reprezentacije Srbije u Štark Areni. U društvu predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića, generalnog sekretara KSS Zlatka Bolića i državnog sekretara u Ministarstvu sporta Marka Kešelja, ministar Gajić je pozdravio reprezentativce Srbije i poželeo im mnogo sreće, dobrog zdravlja i uspeha na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Predstavnici KSS, selektor Svetislav Pešić i srpski reprezentativci su se zahvalili ministru Gajiću na rečima podrške koje daju vetar u leđa pred izazove koji očekuju tim Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Lučić o reprezentaciji Srbije, plasmanu na Mundobasket i šta mu je rekao Jokić posle Grčke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA