Vreme čitanja: oko 1 min.

Karl Entoni tauns motivisan pred Mundobasket: "Pravo je vreme da to uradim"

Vreme čitanja: oko 1 min.

As Minesote će biti jedna od najvećih NBA zvezda na šampionatu

  • 0
Karl Entoni Tauns Foto: Tanjug / AP

Košarkaška reprezentacija Dominikanske Republike dobila je ogromno pojačanje za Svetsko prvenstvo u košarci pošto je superstar Minesote, Karl Entoni Tauns potvrdio učešće za nacionalni tim.

Zvezda Minesote je posle 10 godine u nacionalnom timu i sa velikim ambicijama dočekuje takmičenje. Tako, Tauns je dao intervju ta ESPN u kojem je objasnio svoj motiv da nastupi na Mundobasketu.

- Tajming je pravi. Nisam toliko opterećivao svoje telo ove prošle sezone zbog povrede. Sada se osećam odlično, 100 odsto sam spreman i ponovo se osećam dobro. To je savršeno vreme za rad na neke stvari u mojoj igri. A pošto je moja mama umrla, osetio sam potrebu da to uradim.

Karl Entoni Tauns biće jedna od najvećih NBA zvezda na šampionatu i vodiće svoj tim u mečevima sa Angolom, Filipinima i Italijom. Takođe, Al Horford i kris Duarte neće nastupiti za nacionalni tim.

- Jedna stvar koju sam naučio igrajući i gledajući FIBA utakmice tokom godina je da je sve moguće u ovim utakmicama. Druga je atmosfera i vidite lude stvari. Samo želim da budem ponosan i da pružim šansu našem timu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA