Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da obradujemo Srbiju i Srbe": Aleksa Avramović ima samo jedan cilj na Mundobasketu na Filipinima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Partizana svestan je da neće biti lako, ali ističe da je atmosfera dobra

  • 1
Košarkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Za tačno deset dana u Manili će krenuti Svetsko prvenstvo u košarci, na kojem će učešće uzeti i reprezentacija Srbije. Naša selekcija u prvoj fazi takmičenja igraće sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Jedan od igrača koji će se izvesno naći na spisku selektora Svetislava Pešića biće i Aleksa Avramović. Košarkaš Partizana je u razgovoru za portal Basketball Sphere istakao da je atmosfera u reprezentaciji odlična i da se nada uspehu.

- Osećaj je sjajan. Uvek je lepo biti deo reprezentacije. Radujem se svakom novom okupljanju i treningu. Pripreme teku dobro. Osećam se ponosno kada igram za Srbiju. Lepo je videti se sa drugarima od kojih sam odvojen tokom godine. Atmosfera je uvek sjajna i svi se družimo - rekao je Avramović za pomenuti portal.

On ističe da igrači rade sve kako bi se što bolje zbližili međusobno.

- Svako na različit način provodi slobodno vreme. Uglavnom su to društvene igre koje igramo zajedno. Međutim, nema mnogo prostora za to. Dosta je treninga u pripremnom periodu, dosta informacija, tako da nema mnogo slobodnog vremena - dodao je Avramović.

Cilj je, naravno, medalja i radost za navijače u Srbiji.

- Cilj Srbije je da se obezbedi plasman na Olimpijske igre i da se domognemo borbe za medalju. Da budemo jedni od konkurenata. Idemo da damo maksimum i šta god da proizvedemo u tom trenutku, biće naš domet. Pokušaćemo što bolje da se spremimo i da obradujemo Srbiju i sve Srbe - dodao je Aleksa.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović nikad spremniji za reprezentaciju Srbije: Želimo da ostvarimo cilj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biska

    15. avgust 2023 | 22:37

    Tako je samo napred uspeh ce doci samo da boban vrati dugove onda ce i medalja biti na dohvat ruke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA