Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne možemo da pretimo Zvezdi i Partizanu": Bokan kaže da će se Budućnost usresrediti na Evrokup

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Budućnosti smatra da su budžeti crno i crveno-belih značajno veći od onog koji na raspolaganju imaju Podgoričani

  • 0
Dragan Bokan Foto: Marko Jovanović

Polako, ali sigurno svi klubovi sklapaju kockice za predstojeću košarkašku sezonu. I Budućnost se pojačala u odnosu na prošlu takmičarsku godinu, a ove će ponovo nastupati u ABA ligi i Evrokupu.

Njihov predstavnik, Dragan Bokan izneo je očekivanja koja ima pred sledeću sezonu. Smatra da Podgoričani neće moći da se bore sa Zvezdom i Partizanom i da je razlika prevelika.

- Naglasio bih da je iza nas takmičarska sezona, za koju bih rekao da je bila sezona kontinuiteta, bez obzira na sve veće apetite koje imamo iz godine u godinu. Kada je u pitanju ABA ne možemo sa ove adrese pretiti Crvenoj zvezdi i Partizanu, jer su i ove godine povećali budžet - istakao je Bokan.

Neće stvarati pritisak na saradnike, ali smatra da klub i pored toga može da ređa iznenađenja.

- Prošle godine je bilo to deset puta više, a sad je još izraženije. Ne želim da stvorim pritisak, ali od stručnog štaba i svih u klubu očekujem da možemo da iznenadimo bogatije od nas - rekao je Bokan.

Naravno, klub iz Podgorice fokusiraće se i na Evrokup, gde je cilj ne završiti takmičenje što pre.

- Plan je da ne završimo na prvoj stepenici doigravanja posle grupne faze, već da u grupi budemo prvi ili drugi što bi nam garantovalo četvrtfinale i tu domaći parket za ostvarivanje najvećeg uspeha kada je ovo takmičenje u pitanju, a to je plasman u polufinale - objasnio je predsednik Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA