Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bože moj! Nemam šta da žalim": Mladi Topić o odluci da ne ide u Manilu i prvim poenima za selekciju Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je lepo raspoložen Nikola posle utakmice u Areni

  • 6

Košarkaška reprezentacija Srbije rutinski je savladala Portorikance u pripremnom meču pred odlazak na Mundobasket koji se održava na Filipinima. Slavili su Pešićevi Orlovi sa 35 poena razlike - 110:75.

Šansu na terenu dobio je i naš mladi i talentovani Nikola Topić, koji je upisao i prve poene za selekciju Srbije. Bio je pun utisaka posle utakmice.

- Fenomenalan je osećaj. Zahvaljujem se publici koja me je maksimalno podržala u tome i selektoru Pešiću koji mi je ukazao poverenje.

Selektor je saopštio da Topića, ipak, nećemo gledati u Manili.

- Jeste, ja ostajem u Srbiji. Ide njih 13 tamo, tako je odlučeno. Bože moj, ja sam zadovoljan što sam bio ovde, što sam proveo period sa ovim momcima. Nemam šta da žalim.

Kako su saigrači dočekali Topića posle Evropskog prvenstva za mlade i zlata, a potom i trening utakmica sa Megom na Mikonosu?

- Naravno, svi su mi pomagali, on je tu najviše bio uz mene. Stvarno su me lepo dočekali. Doneli su mi i tortu za rođendan. Momci su me prihvatili sjajno i na tome im hvala od srca.

(Telegraf.rs)

Video: Arena na nogama pozdravila najvećeg talenta srpske košarke: Svi su čekali taj trenutak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBin bre

    16. avgust 2023 | 22:12

    Steta, da se ja pitam izbacio bi nekog drugog, ne bi on mogao da nam pomogne ali bi mu mnogo znacilo za jos bolji razvoj, svi ocekujemo od njega da u buducnosti bude oslonac nase reprezentacije.

  • Lakirana cipelica

    16. avgust 2023 | 22:10

    Na pravom si putu da postanes odlican igrac, nadam se i nosilac reprezentacije, vreme je pred tobom. Najbolje bi bilo posle mege da dodjes u partizan, tu provereno stasaju sampioni. Srbija

  • Sharac

    17. avgust 2023 | 21:05

    Ovaj deda, vec godinama, uporno ignorise igrace koji znaju da vode loptu. Teodosic? Gudbaj. Topic? Gudbaj. Svaku priliku koristi da pozove igrace koji ne znaju dati zicer kosh. Hajde, koja jos od znacajnijih ekipa Evrope ima igraca koji ne zna dati zicer kos sa polu-distance? Odgovor: nijedna. Samo mi, i samo mi. Koruptivna zemlja do srzi, ej?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA