Vreme čitanja: oko 1 min.

"Došao sam u Partizan da pobeđujem": Jasna poruka Kaminskog posle potpisa za crno-bele

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je istakao da je dobar prijatelj sa Bogdanom Bogdanovićem, bivšim igračem crno-belih

  • 2
Frenk Kaminski Foto: MN Press

Najnovije pojačanje Partizana je Frank Kaminski, koji je danas potpisao jednogodišnji ugovor sa crno-belima i nosiće dres sa brojem 44 u sledećoj sezoni.

U razgovoru za zvanični sajt kluba, istakao je da mu je drago što će nastupati za Partizan i što je dobio priliku da igra pred takvim navijačima.

- Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Znam da dolazim u klub bogate istorije koji ima misiju da osvaja trofeje. Veoma sam srećan zbog prilike da igram velike mečeve. Podšrka navijača koju ovaj klub ima je luda i jedva čekam da zaigram pred njima.

Kaže da je njegova porodica u SAD jako bliska sa srpskom zajednicom.

- Moja porodica je još uvek bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoisu i Srpskom nacionalnom federacijom u Sjedinjenim Državama koja svake godine organizuje veliki košarkaški turnir. I ja sam nekada bio uključen u to.

Osvrnuo se na igre sa Bogdanom Bogdanovićem.

- Bilo je sjajno igrati sa njim. On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj. Njega sam prvog pozvao kada se pojavila mogućnost da pređem u Partizan. On je rekao mnogo lepih stvari o klubu i gradu, što mi je pomoglo da donesem odluku o potpisivanju ugovora.

Ima jedan cilj - da pobeđuje sa Partizanom.

- Želim da navijači znaju da dolazim da se takmičim i pobeđujem. Svi mi govore da Partizan ima najbolje navijače na svetu i da su ludi za košarkom. Ne mogu da dočekam da zaigram pred njima.

(Telegraf.rs)

Video: Srbija voli reprezentaciju u bilo kom sastavu: Pogledajte kako su pozdravili Pešića i košarkaše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA