≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte prve fotografije Teodosića u dresu Zvezde: Crveno-beli su na ovo dugo čekali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle testiranja slede treninzi i prvi pripremni mečevi

  • 20
Miloš Teodosić Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde zvanično počinju pripreme za novu sezonu 25. avgusta, a pre početnih treniga obavljena su početna testiranja. 

Crveno-beli su odradili  u petak u jutarnjim časovima osnovne i neophodne testove u Zavodu za Sport u Beogradu, čime su otvorili sezonu standardnim aktivnostima koje prethode početku priprema.

Igrači će sprovesti sve neophodne testove i preglede, ali odraditi i individualne treninge pre zvaničnog početka priprema koji startuju 25.08.2023.

Testiranja u petak odradili su:

Kapiten Branko Lazić, Miloš Teodosić, Luka Mitrović, Stefan Lazarević, Adam Hanga, Džoel Bolomboj, Dalibor Ilić, Rokas Giedraitis i Ognjen Kuzmić.

Pogledajte prve fotografije Teodosića i ostalih košarkaša u dresu Zvezde i tokom testiranja:

Nemanja Nedović je testiranja obavio sa reprezentacijom, dok će ih plemejker Šabaz Nejpir obaviti za nekoliko dana kada bude stigao u Beograd (uz dozvolu kluba i dogovor sa trenerom Nejpir stiže u Srbiju za nekoliko dana).

Podsetimo, Dejan Davidovac, Majk Tobi, Marko Simonović i Jago Dos Santos su sa svojim nacionalnim timovima na Svetskom Prvenstvu.

Testiranja će se obaviti do 20.08, a prvi zajednički trening zakazan je za 25.08. kada ekipe putuje u Staru Pazovu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • taifun

    18. avgust 2023 | 18:15

    Mislite u dresu fmpa. Stara zvezda je zamrznuta i nikada nije odmrznuta. Dokumenti o izmirenim dugovanjima ne postoje, dakle kosarkaski derbi ne postoji od 2011' godine znate fmpu niko ne moze da uskrati pravo kako ćemo da ga zovemo👉👌

  • NekoKo

    18. avgust 2023 | 17:51

    Nek je sa srećom i nama Zvezdašima i našem Milošu. Daće bog da pre svega izbegne povrede a onda i da nesuvislim kritičarima začepi usta. Teško je opisati rečima trajno precrtavanje ovakvog igrača iz reprezentacije.? Nama je i na prošlom takmičenju nedostajao igrač koji bi razigravao ekipu, onaj pravi pravcati, čistokrvni plej. Nije to ni Vasa Micić, koji je i tad a i sad sveukupno bolji od Teodosića i Jovića, ali ako se isključivo fokusiramo na one zadatke koje treba plej da obavlja Jović i Teodosić su bolji. Vasa ima neke druge fantastične karakteristike i mesta treba uvek da ima za svu trojicu.

  • Nn

    18. avgust 2023 | 17:22

    Doveli penzosa 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA