≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Pešić nakon pobede protiv Kine: "Bila je velika bojazan, ali je pristup igrača bio dobar"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija se slavila protiv selekcije Kine rezultatom 87:64, a nakon pobede selektor Srbije je dao mišljenje o meču i okrenuo se narednom protivniku

  • 0
Svetislav Pesic košarkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press / lk

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić predvodio je tim sastavljen od 14 imena do pobede protiv selekcije Aleksandra Đorđevića.

Nakon pobede selektor se požalio našoj redakciji da je put bio naporan, ali je pohvalio svoje igrače na dobrom pristupu.

- Prvo bila je velika bojazan, mi smo tek stigli. Imali smo veoma naporan put. Bilo je pitanje da li ćemo uspeti da pronađemo svežinu koju je teško naći kad imaš ovako težak put. Nama je praktično bio najteži put od Hong Konga do Šenžena gde smo sleteli. Na granici je bilo čekanja, tu smo izgubili dosta vremena. Dobro smo odigrali utakmicu, nije to najbolje što možemo da damo, ali sa aspekta prilaza je bilo sasvim dobro. Malo smo padali, jer je potrebna svežina i tu ćemo svežinu mi dobiti kroz adaptaciju.

Potom se okrenuo narednom protivniku, selekciji Brazila koja će nastupati na Mundobasketu i kako stvari za sada stoje vrlo dobro igraju.

- Sutra nas očekuje atletski težak meč, protivnik Brazil. Danas su pokazali da su prava atletska ekipa sa puno energije i igrača koji igraju u Evropi, pravi test. Voleo bih da pronađemo još svežine da možemo da odigramo kako znamo, našim intenzitetom, ali za to su potrebne i sveže noge. Dobra je stvar da imamo još jednu utakmicu do prvenstva i to je od svega najvažnije.

Reprezentacija Srbije igra meč protiv Brazila 21. avgusta sa početkom od 14 časova po našem vremenu, a utakmicu ćete moći da ispratite na kanalu RTS1.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdana Bogdanovića sačekalo iznenađenje saigrača u avionu na putu za Kinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA