Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić "pecnuo" Zvezdu i Partizan zbog Arene i otkrio koliko plaćaju zakup hale

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prilikom razgovora sa medijima, predsednik Vučić je otkrio i da će fudbalska reprezentacija naše zemlje poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igrati upravo u Leskovcu

  • 45
Aleksandar Vučić, zvezda, partizan Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović, MN Press

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić nalazi se u Leskovcu, gde obilazi novi stadion, koji će svečano i otvoriti.

Na srpskom "Old Trafordu" već je odigrana prva zvanična utakmica, i to u okviru Prve lige Srbije, a u kojoj je domaća Dubočica slavila protiv Novog Sada sa 2:1.

Prilikom razgovora sa medijima, predsednik Vučić je otkrio i da će fudbalska reprezentacija naše zemlje poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igrati upravo u Leskovcu.

Dotakao se Aleksandar Vučić tom prilikom i košarkaških klubova Crvena zvezda i Partizan, i govorio o njihovom igranju u Areni.

- Održavanje će nekoliko meseci da plaća FSS, posle će biti neka od dve strane kompanije koje su najbolje u ovoj oblasti, mi ćemo kao država da napravimo ugovor, deo troškova će se vratiti kroz lokale, a deo kroz sadržaj, a to su koncerti, predstave, to rade najbolji ljudi na svetu koji to znaju da rade. Zato mi razmišljamo da to važi i za Arenu, da to uradimo i za Arenu. A naravno da Arena posluje sa gubitkom, jer svi naši koji igraju u Areni, igraju za minimalan novac. Kažu dajemo 35.000 evra, neka idu u Bersi pa neka odigraju utakmicu za taj novac.Kada nam dođe Partizan i Zvezda, onda dođe uništi onog drugog, a nama daj za džabe, a to nikad nije ni 35.000 evra, jer bude kašnjenja, razlike u valuti i slično... - rekao je predsednik Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Koreografija posvećena Radošu Ceroviću na novootvorenom stadionu u Leskovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    24. avgust 2023 | 21:24

    Zašto da ne... stadion je napravljen da se igra na njemu, jedva čekam da ispratim utakmice sa ovog veličanstvenog stadiona

  • Ivan Nikolić

    24. avgust 2023 | 21:31

    Srbija podržava sve svoje klubove i mnogo ulaže u sport. To svi zanju.

  • Marko

    24. avgust 2023 | 19:51

    Kvalifikacija za EP će naša reprezentacija odigrati baš na ovom stadionu, i ponosni smo što je ovako lep. Nešto svetsko, uređen, divan stadion u Leskovcu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA