≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jaramaz počeo pripreme u Partizanu: "Povreda je prošlost, osećam se odlično"

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je jedno od četiri pojačanja Partizana ovog leta

  • 4
Ognjen Jaramaz, KK Partizan Printskrin: Youtube / BC Partizan TV

Košarkaši Partizana su počeli pripreme za iduću sezonu u nešto izmenjenom sastavu, pošto je u klub iz Beograda do sada stiglo četiri nova košarkaša. Jedan od njih je i povratnik Ognjen Jaramaz, koji je stigao iz Bajerna.

Jaramaz je već igrao u Partizanu, ovog leta je trebalo da bude i sa reprezentacijom na Mundobasketu, ali se povreda isprečila na njegov put, ali, od iste se oporavio.

- Osećam se odlično. Lepo mi je kod kuće. Vraćam se u ozbiljniji trening i zbog toga sam zadovoljan. Povreda je prošlost. Imao sam modricu na stopalu, odmarao sam preko leta, radio oporavak i sada ću biti spreman za početak priprema.

Iako nije igrao u Partizanu, Jaramaz je pratio crno-bele i kaže da su izgledali stvarno sjajno uz osvojenu ABA ligu, ali i rezultat u Evroligi.

- Izgledali su fenomenalno, uradili su velike stvari, osvojili su ABA ligu posle dugog niza godina. Nažalost, nisu otišli na F4, svi znamo kako je išla ta serija sa Realom. Fantastična sezone, ovog puta se nadam još boljoj.

Istakao je plejmejker i da ga sve podseća na period kada je on bio tu.

- Pa, deluje fantastična organizacija. U to nije bilo sumnje, tako je bilo i kad sam ja bio tu. Korona je sve poremetila, organizacija se posle oporavljala, kao sve u Evropi, i sada ovo deluje jako dobro i srećan sam što sam deo cele ove organizacije.

Na kraju, Jaramaz je rekao i da nije stigao da upozna nove igrače.

- Što se tiče igrača koji su bili tu prošle sezone, nosioci su ekipe, navikli su, uživaju u atmosferi i biće mi veliko zadovoljstvo da sarađujem sa njima. Momci koji su potpisali, nisam ih upoznao, ali verujem da su vrhunski igrači. Mislim da će se brzo prilagoditi. Mi ćemo biti tu da im pomognemo za sve

(Telegraf.rs)

Video: Pešić otkrio na koje igrače čeka do početka kvalifikacija za SP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša Le

    25. avgust 2023 | 15:13

    Normalno je da je prošlost, počelo SP. Sada će se odjednom oporaviti i Smailagić i Trifunović.

  • Lud zbunjen

    25. avgust 2023 | 15:22

    Kad si odlično, što nisi u reprezentaciji?

  • Hahah

    25. avgust 2023 | 17:08

    Kalinic umoran, nedovic nije spreman, mitrovic umoran i rovit...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA