Vreme čitanja: oko 2 min.

Grobari ovo čekaju: KK Partizan objavio važno saopštenje za sve svoje navijače, a tiče se sezonskih karata

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odložiće se...

  • 14
Navijači Partizana Grobari Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Partizan ulazi u novu sezonu sa najvećim mogućim ambicijama, kao i sa više od 30.000 zahteva za sezonske karte, te su zbog toga morali da odlože i obnovu, koja se događa zbog menjanja tiketing servisa.

Naime, Partizan je odlučio da ove sezone izvrši revoluciju na polju sezonskih karata, gde će ponuditi i neke nove opcije, koje bar do sada nisu viđene na ovim prostorima, a tiču se i mogućnosti prodaje karata, ukoliko neko nije na mogućnosti da ode na neku od utakmica.

Samim tim, Partizan menja svog tiketing partnera, zbog čega su i objavili novo saopštenje.

Saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti.

- Zbog velikog interesovanja ilustrovanog u preko 30.000 registrovanih navijača koji se interesuju za kupovinu sezonskih karata, kao i usled promene tiketing partnera, odlaže se početak obnove/prodaje sezonskih karata i ona će početi najkasnije 6. septembra 2023.

Usled velikog interesovanja za sezonske karte KK Partizan Mozzart Bet koje se najbolje ilustruje kroz više od 30.000 registrovanih navijača zainteresovanih za kupovinu, kao i usled promene tiketing partnera, crno-beli odlažu početak prodaje sezonskih ulaznica (Prva faza, obnova starih mesta) i ona će početi do 6. septembra. Nakon rekordne prodaje sezonskih ulaznica i rekrodne gledanosti u sezoni 2022/23, crno-beli će i u narednoj sezoni nesumnjivo imati snažan vetar koji će im dati njihovi verni navijači.

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati u tri faze.

U prvih sedam dana prodaje, svi vlasnici sezonskih karata iz sezone 22/23 će biti u prilici da obnove, to jest sačuvaju svoje mesto. U ovoj fazi, moguće je samo kupiti kartu za mesto koje je vlasnik imao prošle sezone.

Aleksa Avramović, Zek Ledej Foto: Marko Jovanović

Druga faza prodaje traje četiri dana. U drugoj fazi, vlasnici sezonskih ulaznica iz 2022/23 mogu da, ukoliko to žele, u novoj sezoni promene svoje mesto. Za njih i PLATINUM članove koji imaju pravo preče kupovine će biti rezervisan ovaj period ekskluzivne prodaje. Važna napomena: Nakon isteka prvih sedam dana obnove starih mesta, ona se više neće čuvati. Na taj način biće omogućena kupovina onih mesta koja nisu obnovljena u prvih 7 dana.

Treća faza prodaje počinje nakon opisanih 11 dana i tokom nje će se sve raspoložive karte naći u slobodnoj prodaji.

Cene sezonskih ulaznica kao i kanale prodaje, Klub će saopštiti najkasnije 1. septembra.

Od utorka, 29.08. u 9 časova, dostupan je i pozivni centar na broju 069 164 1992 za sva pitanja i nedoumice u vezi sa sezonskim ulaznicama. Pozivni centar će biti dostupan radnim danima (ponedeljak-petak) od 9 do 17 časova.

Članske karte i majice na koje su navijači ostvarili pravo kroz donacije u akciji „Jedan Partizan imamo“, a nisu ih do sada podigli, moći će da se preuzmu prilikom kupovine sezonskih karata, na prodajnim mestima novog tiketing partnera.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka Željka Obradovića za mlade trenere: Moja vrata su im uvek otvorena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    29. avgust 2023 | 13:04

    Partizane moj igraj i pobedi !

  • Vazurko

    29. avgust 2023 | 12:01

    Hoće li te sezonske važiti i za FK, pitam za druga Vučelka.

  • Ivan

    29. avgust 2023 | 11:42

    Cekaju se jos dva bitna pojacanja, a kada se to obelodani onda ce svima biti jasno zasto su toliko skupe sezonske.. Zvezda je bila realna sa cifrom, a ovo nece biti humano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA