Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripreme pred novu sezonu: Duel dva abaligaša pripao Megi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mega je serijom od 13:4 u poslednjem kvartalu rešila pitanje pobednika

  • 0
KK Mega, Ahmad Rori, Petar Kovačević, Cerovina, Marko Barać Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Košarkaši Mege savladali su Igokeu u okviru priprema za predstojeću sezonu rezultatom 79:67 (19:16, 15:17, 21:17, 25:17). U duelu dva abaligaša bolje su se snašli izabranici Marka Baraća. Ekipe su bile ujednačene, ali je na tri minuta pre kraja susreta Mega napravila seriju od 13:4 i rešila meč u svoju korist. Pomenuti susret odigran je u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Kada je u pitanju košgeterski učinak posebno se istakao Oleksandr Kobzistij sa 24 poena. Pomenuti košarkaš je inicirao seriju svog tima postigavši osam vezanih poena.

Kod Igokee najefikasniji je bio Haris Delalić sa 12 poena, po 11 su dodali Marko Jeremić i Nikola Marić, dok su do 10 brojali Nikola Tanasković i Zoran Nikolić.

Posle trijumfa nad Igokeom, Megu očekuju provere protiv rumunskog Kluža (05. septembar) i Spartak Office Shoes-a (12. septembar) u Hali sportova Ranko Žeravica, do početka ABA Super Kupa (od 18. do 20. septembra).

Sa druge strane, Igokea od 6. do 10. septembra organizuje turnir u čast 50. godišnjice postojanja kluba. Učešće na turniru u Laktašima već su potvrdili Partizan, CSKA iz Moskve, Hapoel iz Jerusalima, Galatasaraj i Turk Telekom.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Topić o prelasku iz Mege u Zvezdu i dogovoru sa Svetislavom Pešićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA