Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično: Miroslav Raduljica ima novi klub

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je potpisao ugovor sa grčkim Marusijem

  • 1
KK Crvena zvezda - KK Mornar Miroslav Raduljica Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica zvanično je predstavljen u novom klubu. On će naredne sezone braniti boje grčkog Marusija, a informaciju je potvrdio i pomenuti klub putem svojih javnih glasila.

Doskorašnji centar Zvezde se nije proslavio na Malom Kalemegdanu. Član crveno-belih postao je u septembru 2022. godine. Nije imao veliku ulogu u ekipi, ali će ostati upisano da je osvoji odva pehara - Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije.

U Evroligi je odigrao svega 3 meča sa prosekom od 1 poena, dok je u ABA ligi nastupio u 5 navrata sa prosekom od 3.4 poena.

Nedavno je raskinuo ugovor sa Zvezdom i nova destinacija biće mu grčki klub, sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

Ovo će mu biti drugi boravak u Atini, pošto je u sezoni 2015/2016 branio boje Panatinaikosa. Tada je slavni grčki klub predvodio Aleksandar Đorđević, a pored Raduljice za Panatinaikos su nastupali i Ognjen Kuzmić i Aleksandar Pavlović.

(Telegraf.rs)

Video: Specijalni gost u Novakovom trening centru: Miroslav Raduljica trči na traci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    7. septembar 2023 | 18:05

    za 6 mjesci vraca se kao veliko pojacenje malog albanskog kluba 1000 %

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA