≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strahinja Stojačić oduševljen dočekom u Beogradu: "Biti sa košarkašima, Novakom na istom mestu... neverovatno"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nadam se da ćemo se skupiti ovako i posle Olimpijskih igara"

  • 2

Nisu samo naši srebrni košarkaši dočekani na balkonu Skupštine grada, već su čitav događaj upriličili i veliki Novak Đoković posle osvajanja US Opena, ali i četiri zlatna momka sa Evropskog kupa održanog u Jerusalimu.

Basketaši su u sastavu Marko Branković, Stefan Kojić, Nemanja Barać i naravno Strahinja Stojačić uz selektora Marka Ždera Srbiji je donela peto najsjajnije odličje sa kontinentalnih šampionata.

Najbolji basketaš Orlova Strahinja Stojačić nakon takmičenja je otputovao u Manilu kako bi podržao košarkaše, a zatim se zajedno sa njima vratio u Beograd i naravno zasluženo sa svojim kolegama bio dočekan kako dolikuje.

Pitali smo Strahinju kakvi su njegovi prvi utisci povodom svega onoga što se događalo u utorak uveče, a dobili smo i jasan odgovor.

- Biće potrebno mnogo da se slegnu utisci o svemu ovome. Biti sa košarkašima, legendama i biti sa Novakom na istom mestu je zaista neverovatan osećaj. Trenutno ne mogu da pričam o utiscima, samo mogu reći da je neverovatno i da ću svega biti svestan za par dana.

Poznato je da su brkovi garant uspeha u basketaškoj selekciji, što ponavlja i sam Stojačić.

- Ja to ponavljam celo veče. Nadam se da ćemo se skupiti ovako i posle Olimpijskih igara, voleo u što većem broju i da se družimo svi zajedno.

Otkrio je zlatni basketaš i članove za neki naredni period, koji će uglavnom biti baziran na klupskim obavezama.

- Što se tiče klupskog nivoa nastavljamo svakog vikenda, a što se tiče reprezentacije sledeće takmičenje su Olimpijske igre i mislim da su dve zlatne medalje ove godine bila dobra uvertira.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa i Petrušev u zagrljaju: Pešić nasmejan nazdravio sa košarkašima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    13. septembar 2023 | 09:39

    BASKETAŠI, SVAKO POŠTOVANJE !!! VI STE PONOS SRBIJE !!! 🙏🏼💪🏻🏆🇷🇸🇦🇹🇦🇹🇦🇹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA