Vreme čitanja: oko 1 min.

Čović: "Moramo da stvorimo regularan ambijent za igru, Arena nije vlasništvo nijednog kluba"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik crveno-belih ističe da će klub premestiti

  • 28
Nebojša Čović Foto: Telegraf.rs

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, gostovao je u jutarnjem programu RTS-a, gde je pričao i o planovima crveno-belih kada je u pitanju prelazni rok i otkrio da li će biti još pojačanja.

Takođe, napomenuo je da će Zvezda sve utakmice igrati u Areni, a da će i treninge održavati u maloj sali Arene, a "pecnuo" je i rivala rečima da Arena nije vlasništvo nijednog kluba i da termini treba da se podele.

- Sve mečeve ćemo igrati u Areni, u Evroligi i ABA ligi, preći ćemo sa treninzima u Arenu i u malu salu Arene. Arena nije vlasništvo nijednog kluba, treba da je podelimo u smislu termina. Ogromno je interesovanje, dobra je ekipa, ambicije su jasno postavljene i u ABA ligi i u Evroligi, mislim da imamo konkurentan tim koji može da napravi jako dobre rezultate.

Na kraju, Čović je naglasio da je neophodno se stvori ambijent da se igra u regularnim uslovima.

- Naravno, ono što je nama neophodno jeste da ambijent u kojem igramo bude potpuno regularan u svakom pogledu - zaključio je Čović.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Topić o prelasku iz Mege u Zvezdu i dogovoru sa Svetislavom Pešićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    14. septembar 2023 | 13:57

    Ovo su bespotrebne čarke. Mi, koliko me sećanje služi, nismo hteli Arenu već Pionir zbog kako se tada pričalo bolje atmosfere.? Gde sada nestade ta priča o atmosferi? To su svojevremeno izjavljivali i mnogi iz Partizana., Takođe, peckali smo Partizan zbog stranaca? Ok. prošle sezone smo imali veliki broj domaćih igrača na koje smo se ozbiljno oslanjali za razliku od Partizana i to je bilo lepo. Međutim šta je bilo pre toga, šta je ove sezone po tom pitanju? Šta bi sa oričama da ne može legija stranaca da oseti atmosferu isl.?Videli smo svi da to nije tačno i to na primeru Partizana. Dakle, dosta sa glupim i kontradiktornim pričama. Kreće sezona pa neka, pobeđuje, osvoji... ko je bolji.

  • Kiki

    14. septembar 2023 | 13:29

    Još nije krenulo,a ti si počeo sa saopštenjima. Idi bre čoveče u penziju,ne znaš šta pričaš

  • XX

    14. septembar 2023 | 13:36

    Cim vi ne osvojite, nije regularno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA