≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok u Evroligi! Dobrić dobija novog trenera u Bolonji, vlasnik otpustio Skariola zbog njegovih komentara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakvo iznenađenje

  • 1
Serđo Skariolo, Miloš Teodosić Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Čuveni italijanski trener, Serđo Skariolo, ostao je bez posla, nakon što je izneo nekoliko negativnih komentara na račun kluba pred početak sezone.

Pred sezonu, Skariolo je morao da odradi tradicionalnu konferenciju za medije, ali odgovori na njoj nisu bili baš pozitivni.

Otkrio je Italijan da ne računa na Ifea Lundberga, za koga doslovno ne zna ni gde je, pričao je i o ambicijama, kada je rekao i jednu stvar koja je posebno zasmetala čelnicima.

- To je pitanje za klub. Klub mi je dodelio ovaj tim, ja sam ga prihvatio i spreman sam da radim, da ga učinim kompetitivnim, da se žrtvujem i da radim za njih. Konstrukcija tima je napravljena od strane kluba, te zbog toga mora kredit ići ka njima-  rekao je Skariolo, što je zasmetalo vlasniku Masimu Zanetiju.

Nedugo zatim, Skariolo je dobio i otkaz, što je potvrdio i sam klub putem svojih javnih glasila, a izdali su i posebno saopštenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA