≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Doužer otkrio Amerikancima: "Grobari zapalili stadion, hteo sam da pobegnem, Jokić me odmah zvao, a Željko..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bio je uzbuđen zbog mene. Rekao mi je da će mi svi dočekati raširenih ruku, da su navijači najbolji na svetu. Oni žive za taj hajp. On je bio super uzbuđen i učinio je da se i ja tako osećam" - istakao je novi košarkaš crno-belih

  • 10
Pi Džej Doužer Printscreen: Youtube/DNVR Sports

Američki košarkaš Pi Džej Doužer pojačao je Partizan, a kako je tokom karijere nastupao za Denver Nagetse, dao je opširan intervju za DNVR Sports.

Tokom razgovora sa novinarom Adamom Marešom, on se dotakao nastupa sa Nikolom Jokićem kao i utiscima koje ima posle prvih dana provedenih u klubu. Na samom početku opisao je rad sa Željkom Obradovićem.

- On je neverovatan čoveče... Kada su svi čuli gde idem, svi su mi rekli da je to najbolje mesto. Osim navijača, grada, rad sa najboljim trenerom evrope je blagosloven. Imam mogućnost da to vidim iz prve ruke i da shvatim da je on drugi tip trenera koji zna igru, kako niko drugi ne zna.

Jokić i savet koji mu je dao

Doužer je istakao da ga je Jokić odmah pozvao čim je čuo da je potpisao za Partizan.

- Kada sam mu rekao gde idem, odmah me je zvao. Bio je uzbuđen zbog mene. Rekao mi je da će mi svi dočekati raširenih ruku, da su navijači najbolji na svetu. Oni žive za taj "hajp". On je bio super uzbuđen i učinio je da se i ja tako osećam.

O meču sa Fuenlabradom...

Doužer je pun utisaka sa prijateljskog meča protiv Fuenlabrade.

- Ne može se ni sa čim uporediti. Saigrači, treneri...Svi su mi rekli da su navijači najbolji i najluđi. Ali, iskusiti to, kako sve to izgleda, zvuči... Blagosloven sam da sam ovde i da imam šansu da igram. Oni su "zapalili" stadion, hteo sam da pobegnem iz prve, pravo u svlačionicu. Nisam znao šta mi se dešava. Bio sam zbunjen. Neverovatno iskustvo. Imam fotografiju svog zakucavanja, to je najbolja fotka koju imam iz igre. Deluje kao da ima filtera i nekog svetla. Ludo, čoveče.

O Večitom derbiju Zvezde i Partizana

Novi košarkaš crno-belih je kratko prokomentarisao i večiti derbi.

- Ako je ovako u pripremnom meču, ne znam kako je u takmičarskom. Svaki dan je sve bolji i bolji.

O Beogradu i Srbiji

Ipak, Doužer, nije imao previše vremena za obilazak Beograda.

- Nisam mnogo istraživao. Odmah smo počeli da treniramo, bili na planini nedelju dana. Čuo sam samo dobre stvari. Dobar grad, neverovatni restorani.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić: Fenomenalna atmosfera, hvala navijačima na spektaklu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    15. septembar 2023 | 22:00

    To ti je samo zagrevanje posle ćes da vidis najbolje navijače na svetu i najveći klub u ovom delu Evrope a zove se Crvena Zvezda!Pobećićes sigurno!

  • želimir

    15. septembar 2023 | 20:48

    nije željko

  • supergnu

    15. septembar 2023 | 23:19

    Rodjace, niko te ne zeli u NBA, niko te ne zeli u evropi, dosao si u seljacki tim koji je na aparatima i pune ti glavu glupostima. Taj najbolji trener je poslednji trofej osvojio kada si imao osam godina. Bolje se budi dok je vreme da ne bude oooops...🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😵‍💫😵‍💫😵‍💫😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA