Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpis dizajnerskog dua iz Beograda na terenima za finale Red Bull Half Court-a

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovog vikenda Beograd je svetska prestonica basketa!

  • 0
Red Bull Half Court Foto: Ivan Mojsilović

Najveći svetski basketaški turnir Red Bull Half Court doživeće svoje veliko finale u nedelju, 17. Septembra na Partizanovim terenima koje su za ovu priliku oslikali su Nikola i Nenad Radojičić, slavni dizajnerski duo “Braća Burazeri”.

Red Bull Half Court Foto: Ivan Mojsilović

- Street art i dizajn je u DNK našeg potpisa. Moj brat i ja trenirali smo košarku, a igrati na Partizanovim terenima bila je prava čast. Ako se malo bolje zagledate, sada ćete na terenu pronaći inicijale Beograda, odnosno ćirilično B, G i D, kao i elemente grada, Novog Beograda, odakle mi potičemo i Kalemegdana, gde se nalazi ovaj teren - kažu “Braća Burazeri”.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Red Bull Srbija (@redbullrs)

Legendarni tereni KK Partizan na Kalemegdanu već decenijama su simbol igre pod obručima, mesto gde su svoje prve utakmice odigrale mnoge legende ovog kluba. Na jedinstvenoj lokaciji, okruženi zidanama Kalemegdana, odabrani su da budu lokacija najvećeg svetskog košarkaškog turnira u igri “3 na 3”. Ne slučajno, upravo u Beogradu takmičiće se najviše do sada ekipa, čak 25 - muških i ženskih timova.

Kvalifikacioni mečevi igraju se u subotu od 10 do 18 časova, a veliko finale je zakazano za nedelju od 17 časova. Ulaz je besplatan.

Red Bull Half Court Foto: Ivan Mojsilović

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA