Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljevi su Barselonina "noćna mora": Real bolji od rivala i u Superkupu Španije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakao se bivši košarkaš Zvezde, Fakundo Kampaco

  • 0
KK Partizan, KK Real Madrid, Evroliga Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

Žrebom je odlučeno da se u polufinalu ovogodišnjeg Superkupa Španije susretnu stari rivali - Real Madrid i Barselona. Nakon što su Madriđani trijumfovali na prošlogodišnjem fajnal-foru i eliminisali ih iz borbe za trofej, isto je viđeno i u večerašnjoj utakmici. Kraljevski klub pobedio je rezultatom 90:80 i igraće za prvi trofej u sezoni.

Barselona je posle Jasikevičijusa angažovala svog bivšeg košarkaša, Rožera Grimaua, ali neiskusni trener bar za sada ne uspeva da trgne ekipu.

Tokom čitavog meča Real je diktirao tempo, ali je Barsa do poluvremena imala kakav-takav priključak. Početkom drugog dela tandem Kampaco-Musa uništio je svaku nadu Barselone.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine postigao je 24 poena, dok ga je pratio Fakundo Kampaco sa 17. Standardno dobri bili su Dek i Tavares sa 13, odnosno 11 poena.

U redovima Katalonaca bolji od ostalih bio je Laprovitola sa 27 poena, a  istakao se i Tomaš Satoranski sa 14.

Podsećanja radi, Barselona je osvojila titulu prošle sezone pobedivši upravo Real sa maksimalnih 3:0 u seriji, ali utisak je da Real ume da igra eliminacione mečeve.

(Telegraf.rs)

Video: Haos na aerodromu i pored poraza: Suze igrača i luda pesma najvernijih navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA