≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bezobrazan i bahat zahtev: Vlasnik teretane želi da se uklonu poznati mural Kobi Brajanta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada je bolje prećutati ono što ti je na umu

  • 1
Kobe Bryant, Kobi Brajant Foto: Tanjug/AP

Kobi Brajant i njegova ćerka Điana su poginuli u udesu helikoptera, koji je trebao da preveze njih i još sedam ljudi (pretežno dece) do Kobijevog trening centra.

Oni su krenuli po jako lošem vremenu u žurbi, kada je vozač helihoptera izgubio kontrolu nad vozilom, pao i istog momenta ubio devetoro ljudi.

Ubrzo nakon njihove smrti osvanuo je prelepi mural nedaleko od hale, kasnije ispostaviće se, na zidu jedne lokalne teretane. Slike tog murala su obišle ceo svet i maltene nema kome se nije svideo.

Ipak, javio se vlasnik teretane, koji je postao nezadovoljan i nestrpljiv, pa preti kako će ukloniti mural. Konkretan razlog ne navodi, ali se veruje da taj zid želi da iskoristi kao prostor za reklame.

Ovaj potez bi, bez ikakve sumnje, iznervirao i naljutio veliki broj navijača Lejkersa i ljubitelja rada Kobi Brajanta, pa je pitanje koliko je pametno da se odluči za ovakav potez.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Bulut o zlatu basketaša i srebru košarkaša: Najavio povratak na FIBA turneju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA