≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"J....i Teodosić vam se smeje u lice": Pablo Laso izgoreo na tajmautu protiv Crvene zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac nije bio zadovoljan

  • 3
Pablo Laso, KK Bajern, KK Crvena zvezda Printskrin: X / BasketNews

Košarkaši Crvene zvezde su učestvovali na Magenta kupu u Minhenu, gde su poraženi u finalu od domaćeg Bajerna posle neizvesne završnice sa 84:82, iako su vodili tokom većeg dela meča crveno-beli, što je u određenoj meri i nerviralo Pabla Lasa, trenera nemačke ekipe.

Pablo Laso je ovog leta stigao na klupu Bajerna u sklopu projekta tima, gde bi trebalo da uz novu halu dobije i mladi tim, na koji bi računao na duge staze. Odmah je to uradio, doveo je nekolicinu mladih košarkaša, a rezultati su došli u vidu pobede protiv Crvene zvzede, ali i Virtusa.

Ipak, tokom meča sa Crvenom zvezdom, Pablo Laso i nije bio zadovoljan nekim stvarima. On je tokom jednog tajm-auta plamtio od besa, kada je vikao na sve svoje igrače, a razlog je bio Miloš Teodosić.

- Vi mi nešto kažete.  Trčite j....e nazad, šta gledaš ovde? Šta j...o gledaš? Odavde, pa nadalje smo s****, j****i Teodosić vam se smeje u lice jer ste vas dvojica tu - vikao je Laso

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Topić o prelasku iz Mege u Zvezdu i dogovoru sa Svetislavom Pešićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA