≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evroligo, čuvaj se! Delije spremaju pravi pakao, KK Crvena Zvezda rasprodala skoro sve sezonske ulaznice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli se spremaju da budu jedni od najboljih domaćina u celoj Evropi

  • 53
Navijači Crvene zvezde Delije Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Crvena zvezda u sezonu ulazi sa najvećim mogućim ambicijama, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi, gde su već najavili borbu za trofej. Sklopljen tim, postoje i razne spekulacije o još jednom igraču na poziciji dva koji će kompletirati roster koji predvodi Duško Ivanović.

Crvena zvezda će pored novog tima, imati i novu halu u kojoj će igrati svoje utakmice. Prethodne sezone su domaćin bili u Pioniru, čuvenoj dvorani, ali, rešili su crveno-beli da se od ove sezone ponovo vrate u Beogradsku arenu, gde će moći da imaju i do tri puta veću posetu.

Samim prelaskom, povećalo se i interesovanje za karte, koje su planule velikom brzinom. Naime, Crvena zvezda je prodaju svojih sezonskih ulaznica počela 4. septembra, a kako Telegraf saznaje, skoro čitav kontigent planiranih sezonskih je i rasprodat!

Naime, Crvena zvezda je u ovih 14 dana prodala oko 9.000 sezonskih, što znači da je ostala cifra od još oko 2.000, s obzirom na to da i nije moguće prodati veći broj u ovom momentu, kako zbog činjenice da će morati klub da se seli u Pionir u nekim utakmicama, tako i zbog određenog broja dnevnih karata za sve utakmice.

Trenutno, prema našim saznanjima, ostalo je još nekih delova za sektor 400.

Ipak, za pohvalu je i podatak da će Zvezda u idućoj sezoni imati i ogromnu podršku na domaćem terenu, te će i uz Partizan svako gostovanje u Beogradu biti i te kako vredno pažnje.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde brutalno vređaju Željka Obradovića od kad se pojavio u hali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    18. septembar 2023 | 14:16

    Top 17 jer se ne pale na top8

  • Šeki

    18. septembar 2023 | 15:26

    Ti si Zvezdo za mene jedna jedina, a za ove franjevce me zabole k...

  • Zoki

    18. septembar 2023 | 14:48

    Sada ce Franjevci kada ovo cuju da kao i prosle godine poklanjaju karte po kaficima, benzinskim pumpama, pekarama, mesarama itd. Bukvalno ce njihovu kartu imati ko god bude hteo da uzme tu milostinju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA