Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Igokea u polufinalu ABA Superkupa

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crno-beli igraju za prolaz u finale

  • 6
KK Partizan - KK Mega Foto: aba-liga.com/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale ABA Superkupa, a od 18 sati u SC Morača će za prolaz u finale igrati protiv Igokee. 

Iako nekompletni, crno-beli su tako uspešno započeli napad na prvi trofej u sezoni. Početak meča protiv Mege, obeležile su smene u vođstvu koje su dovele do potpunog rezultatskog egala nakon isteka prve četvrtine. Neizvesno je bilo i tokom druge i treće deonice, ali na samom kraju, crno-beli stiču osetniju razliku koju su na kraju pretvorili u pobedu.

Na konferenciji za medije održanoj posle meča, trener Partizana Željko Obradović je izjavio:

- Počeli smo turnir. Jasno je da tim još uvek nije na onom nivou koji je potreban za bilo koje zvanično takmičenje, obzirom da smo imali kratak pripremni period i veoma mali broj utakmica – a za to smo se odlučili jer ispred sebe imamo izuzetno napornu sezonu. Već sam nekoliko puta govorio o tome da ćemo u oktobru i novembru imati po deset utakmica, a u decembru i januaru po 11, što znači 42 utakmice u četiri meseca. Iz tog razloga sam se odlučio na takav plan i program. Što se same utakmice tiče, želim da iskoristim priliku da zaista čestitam ekipi Mege na odličnoj utakmici. Mladi igrači, odlično vođeni – igrali su vrlo dobru utakmicu koja je bila jako zanimljiva, pretpostavljam i za gledaoce. Naravno, čestitam i mojim igračima na pobedi i plasmanu u polufinale. Ostaje nam da izanaliziramo prethodnu utakmicu Igokee i Cedevite i da se pripremimo za sledeću utakmicu. Naravno, još jednom hvala svim ljudima koji su došli – a pogotovo navijačima Partizana na fantastičnom dočeku - poručio je Obradović.

Posle pripremnog perioda, turnir u Podgorici predstavlja uvod u ligaški deo takmičenja, a uz to, ABA Superkup prilika je za učesnike da dođu i do prvog trofeja u sezoni.

Meč Partizana i Igokee igra se od 18 sati, a direktan prenos možete pratiti na Areni sport 1.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Superkup je lepa ideja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tetka iz Prnjavora

    19. septembar 2023 | 06:57

    el to partizan iz laktaša

  • Nikola

    19. septembar 2023 | 08:19

    A partizan sad ne igra sam protiv sebe? Puna usta postenja samo kad su drugi u pitanju, a za njih nista ne vazi...

  • Dejan

    19. septembar 2023 | 07:16

    Sami protiv sebe....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA