Vreme čitanja: oko 1 min.

"Igrali smo odlično, ali od sedmog minuta": Nenad Stefanović vrlo kratko o porazu FMP-a od Zadra u Superkupu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa FMP-a je posle sedam minuta gubila sa čak 24 poena razlike

  • 0
Nenad Stefanović Foto: Youtube / ABA liga / Printscreen

Košarkaši FMP-a doživeli su poraz u utakmici razigravanja za plasman od petog do osmog mesta na ABA Superkupu u Podgorici od tima Zadra - 71:77.

Gubili su Panteri sa velikih -24 u prvoj četvrtini, potom uspeli da se vrate i da povedu krajem treće deonice, ali im je ponestalo snage, pa je hrvatska ekipa slavila pobedu.

Trener FMP-a, Nenad Stefanović svestan je svega što je zadesilo njegov tim danas i istakao je da je zadovoljan sa 33 minuta meča, ali sa onih prvih pet - nije nikako.

- Čestitke Zadru na zasluženoj pobedi. Mi smo igrali odlično, ali od sedmog minuta. Prvih sedam nismo postojali. Nešto mnogo da komentarišem kada gubimo 25 razlike baš mislim da je bez potrebe. Vratili smo se odličnom, borbenom igrom, čvrstinom. Igra se 40 minuta, na kraju se desilo ono čega sam se i plašio, ostali smo bez snage. Da smo se odlepili na pet-šest poena razlike, verovatno bismo uspeli i da dobijemo utakmicu, ali nismo ni zaslužili našim pristupom. Odmaramo se i imamo novu utakmicu sutra - izjavio je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan - Mega: Drama pred poslednjih 10 minuta, crno-beli potpuno nadigrani!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA