≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni hrvatski košarkaš smatra da je NBA pokrao Jokića: "To je pljačka veka!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovaj momak je kompletno izdominirao ligom, ali na kraju dana nagrada je otišla Džoelu Embidu"

  • 1
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Nova NBA sezona nam polako kuca na vrata. Ostalo je još otprilike mesec dana do početka, ekipe su uglavnom kompletirale svoje rostere, a otprilike se već i nazire ko bi mogli da budu kandidati za MVP titulu.

U protekloj sezoni Džoel Embid je dobio prestižno priznanje ispred dvostrukog osvajača Nikole Jokića. Srpskom košarkašu je ipak pripao onaj važniji prsten šampiona, ali to ne menja činjenicu i ne stišava polemiku oko najbitnije individualne nagrade koja se može dobiti.

Legendarni hrvatski košarkaš Krunoslav Simon pričao je upravo o toj temi, istakavši da je za njega Nikola žestoko pokraden.

- To što Jokić nije imenovan za MVP-a je kompletna besmislica. To je prevara, pljačka veka - rekao je košarkaš Cedevite Junior, nekada bitan šraf Milana i Efesa.

- Ova situacija meni izgleda smešno. Ovaj momak je kompletno izdominirao ligom, ali na kraju dana nagrada je otišla Džoelu Embidu. Mislim da je Jokić uradio previše za NBA. Prvo sam video vesti i rekao sam sebi "Okej, ja od sada prestajem da pratim NBA". Kao što moćete videti na osonovu njegovog performansa u plej-ofu, Jokić se veoma zabrinuo kada je čuo da ja neću pratiti NBA - kroz osmeh je zaključio Simon.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić u transu i zagrljaju Milutinova prišao pevaču i zapevao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA