Vreme čitanja: oko 2 min.

Panter otkrio kako je odlučio da ostane u Partizanu: "Sat je otkucavao, poslušao sam šta mi je srce reklo"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sećam se da sam prelomio u ponoć. Poslao sam poruku agentu, odmah je usledio njegov poziv sa pitanjem da li sam siguran, samo su mu rekao da sam siguran i to je bilo to"

  • 28
Kevin Panter Foto: Marko Jovanović

Lavovski deo posla ovog leta uprava Partizana odradila je produžetkom saradnje sa nekoliko ključnih igrača iz prethodne sezone. Zek Ledej, Džejms Naneli, ali pre svih Kevin Panter bili su udarne igle crno-bele čete u pohodu na pehar ABA lige i Fajnal for Evrolige koji je zamalo izmakao.

Posebno se za sjajnog beka šutera nije znalo da li će ostati ili otići u Barselonu, ali je na kraju ipak presdilo srce, makar prema njegovim rečima za Mozzart Sport.

- Ne mogu da kažem da sam prelomio u ’minut do 12’. Možda je tako izgledalo sa strane, ali definitivno je vreme otkucavalo što se mene tiče, jednostavno na kraju sam morao da prelomim. Osetio sam da sat otkucava... Možda je ludo što ću ovo da kažem, ali na kraju sam poslušao šta mi je srce reklo. Stvarno je tako bilo. Sećam se da sam prelomio u ponoć. Poslao sam poruku agentu, odmah je usledio njegov poziv sa pitanjem da li sam siguran, samo su mu rekao da sam siguran i to je bilo to. Tako se završilo.

Govorio je i o tome da je nakon osvojene titule u regionalnom šampionatu i povratka u Ameriku imao problema sa snom jer su ga svi zvali i da je to za njega bilo jako stresno iskustvo. Osim toga Panter je pružio i podršku novim momcima u ekipi, koja tek treba da se uigra, ali još uvek i nije kompletna, što se videlo tokom srede u finalu ABA Superkupa, gde je SC Derbi prigrabio pehar.

- Imamo sada u ovom trenutku četiri ili pet igrača koji bez problema mogu da prevedu loptu, započnu napad, ali hajde da se sada fokusiram na Pi Džeja jer je novi i znam da se dosta priča o njemu. Baš smo skoro seli i razgovarali o svemu. Glavni savet koji sam mu dao je da ako se nađe u nekoj situaciji na terenu i ne zna šta tačno treba da uradi, neka uvek ima spremne dve ili tri akcije koje je najbolje uvežbao na treningu i neka pokrene njih, to će mu uvek olakšati život - rekao je Panter za Mozzart Sport.

(Telegraf.rs)

Video: Trojka Pantera u poslednjoj sekundi poluvremena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поноћ

    21. septembar 2023 | 09:30

    Заборавио си да кажеш и љубав према клубу од малих ногу и према најбољим навијачима. Вратио би се ти у Звезду за 1$ више од 3 мил колико си добио од буџетског клуба, кога су синоћ размонтирали самофинансирајући студенти.

  • Toxi

    21. septembar 2023 | 09:26

    Više džep nego srce.

  • Lakirana cipelica

    21. septembar 2023 | 10:08

    Bravo kapitenu. Da vas sve zdravlje sluzi a titule ce doci ove sezone i bice ih na pretek. I ne moras komsinici da sipas 32 poena olabavi malo, vidis da cmizdre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA