Vreme čitanja: oko 1 min.

Grci pišu: Evroliga dobija najveću bombu ovog leta, Olimpijakos dogovorio NBA igrača iz Vizardsa!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čini se kao da je sve gotovo

  • 0
bogdan bogdanović Foto: Tanjug/Ap

Izgleda da se približila kraju i najveća saga ovog leta, pošto prema pisanju grčkih medija, Kendrik Nan je odlučio da prihvati ponudu Olimpijakosa i postane novi igrač ove ekipe!

Ovu tvrdnju prenosi "Nova Sport" iz Grčke, gde kažu da je Nan konačno odlučio da prihvati uslove koje je pred njega stavila ekipa iz Atine. Kako kažu iz ovog medija, Barcokas već dugo vremena, skoro čtiavog leta posmatra ovog košarkaša i bio je odlučan u nameri da ga dovede.

Upravo je u njemu Barcokas video sve ono što mu nedostaje, jedan skokrer, atletske građe, koji je spreman da napravi pravi "bum" u Evropi.

Kendrik Nan je taj "poslednji deo slagalice" u timu Olimpijakosa, koji bi ove sezone trebalo da pojuri titulu Evrolige, koja je prethodne sezone ostala u Madridu zbog koša Serhija Ljulja u poslednjim sekundama.

Nan bi trebalo već u ponedeljak da dođe u Grčku, gde će imati priliku i da prisustvuje Superkupu Grčke protiv Panatinaikosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA