Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemanja Nedović ima velike ambicije: "Mislim da je ovo najbolji tim u istoriji Crvene zvezde"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš crveno-belih odigrao je sjajan meč sinoć protiv Makabija

  • 12
Nemanja Nedović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su poraženi posle dva odigrana produžetka od Makabija na pripremnom turniru na Kipru. Nemanja Nedović bio je jedan od najistaknutijih igrača crveno-belih sa 23 poena uz pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte.

U razgovoru za Meridian Sport posle utakmice, Nedović je istakao da smatra da je ova ekipa Crvene zvezde možda i najbolja koja je ikada igrala.

- Mislim da ove godine imamo najbolju ekipu u istoriji Crvene zvezde, što dosta govori o našim ambicijama u Evropi, a o domaćim takmičenjima da ne komentarišem - istakao je Nedović.

Objasnio je da će svi biti na raspolaganju za početak sezone i da sve povrede koje su igrači pretrpeli nisu ozbiljnije prirode.

- Svi će biti na raspolaganju za početak sezone, povrede nisu ozbiljne. Radujemo se povratku svih igrača, jer nam znače za organizaciju igre.

Komentarisao je i to kakav odnos ima sa Teodosićem, Bjelicom i Nejpirom.

- Sigurno da sam jedva čekao da zaigram sa Šabazom, sa Teom sam igrao u reprezetaciji. U ovih par pripremnih utakmica nismo provodili mnogo vremena na parketu. Nadam se da ću u budućnosti imati više prilike da igram sa njim, što olakšava posao. Sa Belim (Bjelicom) sa mogo dobar prijatelj isto, njemu treba vremena da uđe u takmičarski ritam, ali kvalitet je tu i vidljiv je zaključak je Nedovića za Meridian Sport.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Bulut o zlatu basketaša i srebru košarkaša: Najavio povratak na FIBA turneju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    23. septembar 2023 | 13:41

    Nasa mana i jest sto iz poraza pravimo pobjede, pozitivno sto je Partizan izgubio od Sc Derbija, kao dobro je to na vrijeme, odlican tim odjednom svi iz kluba se oglasavaju, tako i Nedovicu receno ajd kazi odlican tim, a posle poraza od prosjecnog Makabija, odlican da ne kazem...fkCZ primi tri komada za poluvreme, a mogli u prvom dobiti 10 golova igra nigdje veze, pola terena nije se preslo, ali posle toga odlicna igra, super rezultat, mi nismo ljudi normalni, koliko zamajavanja, ko kad djete nekad obradujes e kupicu ti sarenu lazu...a ono radosno ko zna sta ga ceka...

  • Lakirana cipelica

    23. septembar 2023 | 13:49

    Nedovic je mozda i u pravu. Ali sa druge strane je najbolji trener evrope Zeljko Obradovic. Ko zna da li ce neki trofej da vam prepusti ove sezone

  • dzoni13

    23. septembar 2023 | 13:17

    Mani se toga najbolji tim … samo se rezultati računaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA