≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evroliga objavila broj prodatih sezonskih karata Zvezde i Partizana: Navijači u neverici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arena će biti jedno od najtežih gostovanja ove sezone

  • 4
Željko Obradović, Duško Ivanović Foto: MN Press

Crvena zvezda i Partizan su spremni za novu sezonu, a zvučna pojačanja i ambicije klubova prepoznali su navijači koji su kupili veliki broj sezonskih karata. 

Tako, i crveno i crno-beli prodali su preko 12.000 karata za sezonu pred nama, a ovu informaciju podelila je i Evroliga na društvenim mrežama, a sam podatak iznenadio je brojne navijače širom Evrope.

- Partizan i Crvena zvezda prodali su više od 12.000 sezonskih karata svaki za predstojeću sezonu, obarajući rekorde i postavljajući nove trendove. Koja ekipa će imati veću prosečnu posetu ove godine?

Da podsetimo, nova sezona Evrolige počinje 5. oktobra. Crvena zvezda u prvom kolu dočekuje Asvel, dok Partizan gostuje Makabiju u Tel Avivu. Prvi večiti derbi biće odigran 26. oktobra, a domaćin će biti Partizan.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Topić o prelasku iz Mege u Zvezdu i dogovoru sa Svetislavom Pešićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    26. septembar 2023 | 12:12

    15000 partizan a portali sve rade da izjednace drzavni projekat i partizan .navijaci zvezde lobotirani sto ne postave pitanje covicu zasto je zvezda iz arene otisla u pionir pa isterali partizan iz pionira pa partizan predje u arenu i pokrene lavinu navijaca pa kad su iz zvezde videli kao dobro ide partizanu brze bolje hocemo da imamo iste uslove pa kad je tako sto ste bezali iz arene i sta god partizan uradi covic prati i kopira isto i to radibez ideje da nesto sam uradi

  • Dusan

    25. septembar 2023 | 23:00

    Svaka cast! Neka bolji pobedi i da uzivamo u svakoj utakmici! Pozdrav od zvezdasa ❤️🤍

  • Dreka

    25. septembar 2023 | 22:20

    Neka predstava pocne🔴⚪️⚫️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA