Vreme čitanja: oko 1 min.

Davidovac nije želeo da uporedi rad kod Ivanovića i Radonjića: "Očekivanja su kao i uvek najviša moguća"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa tek treba da uđe u ritam, dosta pojačanja je pristiglo i reprezentativac Srbije misli da će sve doći na svoje

  • 0

Dejan Davidovac je jedan od košarkaša koji su ostavili dubok trag u Crvenoj zvezdi, a sada ulazi u još jednu sezonu sa timom sa Malog Kalemegdana.

Novi mandat i nova priča.

- Ima istih i različitih stvari, ovde sam igrao sa nekim igračima u klubu ranije, sa nekima u reprezentaciji, tako da u suštini poznajem dosta igrača. Ima novih koji su došli. Klub funkcioniše kao i uvek, očekivanja su kao i uvek najviša moguća. Tek sam tu 7 dana, ne mogu da kažem nešto više, još se nisam dobro upoznao sa svim igračima koje ne poznajem, kao i sa stručnim štabom, jer ne znam da li je neko ostao od ranije - kazao je Davidovac.

Ekipa tek treba da uđe u ritam, dosta pojačanja je pristiglo i reprezentativac Srbije misli da će sve doći na svoje.

- Po imenima možda jeste, jer ima dosta igrača koji su igrali u velikim klubovima, koji su napravili velike rezultate. Verovatno jeste, ja to iskreno ne bih rekao, jer nisam trenirao sa njima. Imao sam tri treninga sa ekipom, gde Nejpir nije trenirao jedan, Miloš jedan, još smo neuigrani, ne poznajemo se još dobro, tek to treba da bude na najvišem nivou kada odmakne vreme, duga je sezona, biće dobro kada bude trebalo - naveo je Davidovac.

Upitan da uporedi rad Dejana Radonjića i Duška Ivanovića, bivšeg i sadašnjeg trenera, rekao je da svako ima svoj način rada.

- Kratko sam tu da bih pravio razliku. Imao sam dva treninga sa Duškom, igrao i neke utakmice, nisam toliko dugo ovde da bih pravio tu paralelu -

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA