≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kalates definitivno u timu Fenerbahčea u novoj sezoni: "Situacija se promenila..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ako se situacija ponovo promeni, razmotrićemo drugačije rešenje"

  • 0
Nik Kalates i Jam Madar, Fenerbahče - Partizan Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Dugo se grčki internacionalac Nik Kalates dovodio u vezu sa Partizanom tokom proteklog leta. U Fenerbahčeu se našao na listi precrtanih igrača, međutim ostao je u timu i tokom priprema čak zauzeo i dobru rolu.

Generalni menadžer kluba Derja Janier govorio je za "Jurohups" o glavnim odlukama u proteklom prelaznom roku, među kojima je upravo i ostanak iskusnog plejmejkera.

- Situacija se promenila. Nik je član našeg tima. Ako se situacija ponovo promeni, razmotrićemo drugačije rešenje. Ali ovo je naš tim na početku sezone - izjavio je Janier.

Istakao je generalni menadžer i to da je povreda Raula Neta i te kako poremetila koncepciju ekipe, a vrlo verovatno je to i uticalo na promenu situacije oko Kalatesa.

Pričao je i o novom pojačanju na istoj poziciji Artursu Žagarsu i njegovoj potrebi da napreduje kroz pozajmicu u ekipi Vulvsa.

- Za njega je veoma važno da dobije još jednu godinu iskustva kroz Evrokup. Vodiće tim i imaće više minuta - prokomentarisao je između ostalog Janier za "Jurohups".

(Telegraf.rs)

Video: Šmekerski potez navijača Fenera nakon "grmljavine" Delija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA