≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smajli priznao kako se oseća zbog povratka u Arenu: "Ova atmosfera, ova publika, naježio sam se..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne možeš ostati imun na Grobare

  • 0

Alen Smailagić je nakon meča, gde je Partizan savladao Mornar rezultatom 110:78 u prvom kolu ABA lige, komentarisao narednog protivnika.

- Pa videćemo mi se spremamo, imamo video snimke, pa se na taj način spremamo za Evroligu, pogotovo za meč protiv Makabija. Moraćemo da se dogovorimo za sve stvari koje ćemo raditi i maksimalno da uđemo u taj meč - ističe Alen Smailagić.

Imao je lepe reči za navijače crno-belih, kojima se i zahvalio.

- Ovo je bilo neverovatno, da ovaj broj navijača dođe na ovakvu utakmicu. Moram da im se zahvalim, nama puno znači da znamo da imamo leđa na domaćoj utakmici, hvala im na svemu - dodao je centar Partizana.

Na pitanje o tome kako se osećao po pitanju povratka u svoju halu Smailagić je kroz ozmeh govorio koliko je srećan zbog toga.

- Kako nije bilo, posle svih onih utakmica, posle praznih arena, posle svega dolazimo kući gde je dobra atmosfera, gde se čuje publika, gde se ježimo... Stvarno je mnogo dobro - zaključio je Smajli.

(Telegraf.rs)

Video: Kaminski: Bobi je legenda, bili smo odlični drugari u Hjustonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA