≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdan Bogdanović otkrio gde bi voleo da završi karijeru: Da li će ova izjava razočarati navijače Partizana?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa srebrnom medaljom sa Mundobasketa se vratio u Sjedinjene Američke Države

  • 4
Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

Bogdan Bogdanović nije do sada skrivao to da želi da završi karijeru u Partizanu, ali je na druženju sa novinarima u Atlanti izrazio želju da ostane među Hoksima dok god igra košarke.

- Ovo je prvi tim još od Partizana da sam ostao četiri godine. Jako sam uzbuđen zbog onoga što sledi, raduje me što sam ovde. Nisam znao mnogo o Atlanti kada sam dolazio, sada kada odem u Srbiju, počinje da mi nedostaje. Volim da budem ovde i nadam se da ću ostati u ekipi do kraja karijere - rekao je Bogdanović.

Sa srebrnom medaljom sa Mundobasketa se vratio u Sjedinjene Američke Države.

- Nisam bio u optimalnom stanju ranijih godina kada je trening kamp u pitanju. Na primer, da me je neki klinac pozvao na basket, ne bih mogao odmah da izađem na teren. Trebalo bi mi barem pola sata da se istegnem i zagrejem, sada to mogu bez problema. Pomoglo mi je što sam igrao na Svetskom prvenstvu i uvek volim da igram za Srbiju - zaključio je srpski as.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ponos Srbije ⚫️⚪️

    3. oktobar 2023 | 10:13

    Promeni novac coveka za cas. 🤢

  • Aca

    3. oktobar 2023 | 14:38

    Haha ti možeš u penziju tek kad sa Partizanom OSVOJIŠ EVROPSKU TITULU.Pehar iz 1992 si izgubio znači novi moraš da osvojiš i vratiš ga na mesto gde pripada.

  • Ssss

    3. oktobar 2023 | 13:36

    Pa nigde ne pise da mora da se vrati u bilo koji klub. Mislim ti da se ljutis na nekog ko je mogao da uzme vise novca negde, jer eto, ti bi da ga gledas u svom klubu. A ljudi se ljute povodom toga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA