Vreme čitanja: oko 1 min.

Majami iskoristio opciju i produžio ugovor sa Nikolom Jovićem!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit računa na srpskog košarkaša

  • 0
Nikola Jović Foto: MN Press

Srpski košarkaš Nikola Jović, po svemu sudeći ostaće i iduće sezone u Majami Hitu, pošto je ova ekipa odlučila da iskoristi klupsku opciju i da sa njim produži ugovor do sezone 2024/2025, čime je, čini se, stavljena i tačka na priče o potencijalnom trejdu.

Dosta se ovog leta spekulisalo ovog leta da bi Nikola Jović mogao u Portland kao zamena za Demijana Lilarda, za koga je "Vrelina" bila posebno zainteresovana, dok je superstar TrejlBlejzersa na kraju pojačao Milvoki Bakse, što znači da su i svi pregovori propali.

Izuzev toga, Majami i nije imao u interesu da trejduje mladog Jovića, pogotovo nakon njegovog izdanja na Svetskom prvenstvu nedavno završenom, gde je sa Srbijom uspeo da osvoji srebrnu medalju, a gde je Erik Spolstra imao samo reči hvale o svom mladom košarkašu.

Ipak, tokom prethodne sezone, njegove ruki godine, Jović je odigrao tek 15 utakmica i imao je prosek od 5,5 poena po meču, a čak je imao i priliku da igra u velikom finalu protiv Denver Nagetsa.

Sve u svemu, izgleda da će Jović ostati deo "Hit kulture"

(Telegraf.rs)

Video: Jović: Ispraznili smo se fizički i emotivno, ali ponosan sam

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA