Vreme čitanja: oko 1 min.

Barać pred prvi meč Mege kod kuće: "Protivnik pažljivo selektirao tim, trebaće nam maksimalna energija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred susret se oglasio i Nikola Đurišić

  • 0
Marko Barać, trener KK Mega Foto: Filip Plavčić

Košarkaši Mege u drugom kolu ABA lige dočekuju Borac u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu. Prvi meč izabranika Marka Baraća kod kuće u novoj sezoni na programu je u petak od 20.00.

Kao što je klub već naglasio, ulaz je besplatan, a karte će moći da se preuzmu na biletarnici Hale sportova od 19.00 do samog početka utakmice.

Trener Mege, Marko Barać je izneo očekivanja pred premijeru na domaćem terenu. Smatra da će meč biti vrlo interesantan.

- Pred nama je prva utakmica na domaćem parketu u novoj sezoni. Očekuje nas protivnik koji je vrlo pažljivo selektirao tim, po ukusu stručnog štaba. U pitanju je jako dobro vođen i utreniran tim i biće nam potrebna najveća moguća energija i koncentracija da bismo otvorili sezonu sa pobedom kod kuće. Pozivam našu publiku da nas u toj nameri podrži - rekao je Barać.

Prvotimac Nikola Đurišić se osvrnuo i na uvodni poraz od Cedevite Olimpije u Ljubljani, ali i činjenicu da je Borac u prvom kolu savladao Cibonu kao domaćin.

- Nakon nesrećnog poraza od Cedevite Olimpije, dolazi nam ekipa Borca koja je sezonu startovala pobedom. Potrebno je da utakmici pristupimo maksimalno koncentrisani i da odigramo kvalitetno i agresivno u odbrani kao u drugom poluvremenu u Ljubljani. Pozivamo sve da dođu u petak u Halu sportova da nas podrže u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe da se na terenu odužimo dobrom igrom i pobedom - dodao je Đurišić.

Meč će suditi Uroš Obrknežević, Aleksandar Milojević i Miloš Hadžić.

(Telegraf.rs)

Video: Nedović o Asvelu i meču Zvezde i Jang Bojsa: "Gledaću Ligu šampiona, motiv nam je puna hala"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA