Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Jokić gubi lidersku poziciju: Denver nudi više novca drugom igraču?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako može doći do ovoga

  • 4
Nikola Jokić, Džamal Marej, Majkl Meloun, Denver Nagets Foto: AP/Tanjug

U Denveru se zna ko je glavna persona i to se ne dovodi u pitanje, pogotovo od osvajanja prvog NBA prstena u istoriji franšize.

Najplaćeniji igrač u istoriji NBA lige je do skoro bio najbolji igrač u ligi Nikola Jokić, međutim tokom ovog leta ga je prestigao Džejlen Braun.

Sada bi konkurenciju tog tipa mogao da dobije u svom timu. Džamal Marej je na dve godine do isteka ugovora, a prema praksi u NBA ligi, igrači čekaju poslednju godinu kako bi potencijalno produžili sa aktuelnim timom, što se očekuje od Mareja da uradi.

On bi mogao da dobije ugovor vredan 303 miliona dolara, isključivo u slučaju da bude izabran u Ol NBA timu na kraju ove sezone. Generalni menadžer Denver Nagetsa Kalvin But je istakao kako veruje da kanadskom pleju sledi super maksimalan ugovor.

- Pretpostavljamo da ćemo mu ponuditi supermaks ugovor. Verovatno će biti "Ol-NBA". Džoš i Sten Krenke veliki su ljubitelji njegove igre, tako da ako ispuni uslov i bude "Ol-NBA", onda ćemo učiniti šta je do nas - ističe Kelvin But.

(Telegraf.rs)

Video: Žofri Lovernj otkrio: Vratio bih se u Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    8. oktobar 2023 | 12:11

    Evo zaigrao mu kapak od nervoze sti he oreko njegovih 300 neko dobio 3 vise...Jokuć ukupno sa sponzorima i ugovorima,bonusima izlaziblizu 1 mlrd dolara i stvarnone verujem da takvs flegma od čiveka moze da se uzbudi sto he neko dobio vise oara od nhega.Mislim da bi on i sa 10 miliona igrao i radio sve isto...

  • Mladen

    8. oktobar 2023 | 11:59

    Ko ne igra Olimpijske i Svetsko za reprezentaciju,manje vredi ,niko si i nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA