Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta radi Dušan Miletić u Poljskoj! Ubacio 31 poen na meču svog Šlonska, pogodio čak 13 puta za dva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tim iz Vroclava slavio je protiv Arke iz Gdinje na domaćem terenu

  • 0
Dušan Miletić Foto: Mateusz Birecki/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neverovatne igre pruža Dušan Miletić na početku sezone za Šlonsk iz Vroclava! Nekadašnji igrač Partizana danas je prosto rečeno izdominirao na utakmici 3. kola Orlen Basket lige protiv Arke iz Gdinje, gde je vodio svoj tim do pobede posle preokreta u poslednjoj četvrtini - 88:79.

Srpski košarkaš na terenu je proveo ravno 30 minuta, a za to vreme stigao je da ubaci čak 31 poen! Imao je pored toga i šest skokova.

Iz igre je šutirao 13/17 za dva poena, potom 1/4 za tri, kao i 2/2 sa linije za slobodna bacanja. Uz jedan blok, to mu je donelo indeks od 29 poena, što ga stavlja u konkurenciju za igrača kola Orlen Basket lige!

Meč je rešen u poslednjoj deonici koju je Šlonsk dobio sa 28:17, a do tada je viđen egal protiv ove godine sasvim solidne Arke, za koju je Stefan Kenić postigao dva poena za 21 minut proveden na terenu. Najefikasniji kod gostiju bio je Adrijan Bogucki sa 26 poena.

Inače, Dušan Miletić je sredinom nedelje protiv Burga u Evrokupu imao dabl-dabl od 19 poena i 13 skokova, dok je i u 2. kolu Orlen Basket lige imao dvocifrene brojke u dve kolone na meču sa GTK Gljivicama - 14 poena i 13 uhvaćenih lopti.

(Telegraf.rs)

Video: Topić nokautiran na meču sa Borcem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA