Vreme čitanja: oko 1 min.

Superbet podržava mlade talente košarkaškog kluba Mega MIS

Vreme čitanja: oko 1 min.

Superbet, nova platforma za klađenje i igre na sreću u Srbiji, od danas je ekskluzivni beting partner etabliranog košarkaškog kluba Mega MIS iz Beograda, iskazujući na taj način podršku ovom čuvenom "malom klubu velikih pobeda"

  • 0
Superbet Foto: Promo/ Superbet

KK Mega MIS, mesto gde se legende rađaju, od samog osnivanja 1998. godine, pozicionirao se na srpskoj košarkaškoj sceni kao mesto koje afirmiše sportski duh i mlade, talentovane igrače. Izuzetan rad sa nadolazećim generacijama dao je i izuzetne rezultate, pa je klub nizao uspeh za uspehom.

Ipak, ono što KK Mega MIS čini stvarno mega posebnim i nenadmašivim je broj NBA igrača izabranih na draftu. Naime, sa 15 izabranih igrača Mega je oborila rekord i postala klub sa najviše draftovanih igrača izvan teritorije SAD-a.

Iz redova Mega kluba ponikla su dva MVP-a, aktuelni NBA šampion Nikola Jokić i Vasilije Micić, osvajač dve evroligaške titule, a Megin dres su ponosno nosili i brojni NBA igrači kao što su Ivica Zubac, Nikola Jović, Vlatko Čančar, Filip Petrušev, Boban Marjanović, Gora Bitadze i drugi.

Superbet je globalna kompanija koja neguje lokalne vrednosti, promoviše i podržava trijumf sporta u svakom smislu te reči, kao i mlade, talentovane igrače. Bivajući aktivna na četiri tržišta, a od 2023. godine i u Srbiji, kompanija čvrsto veruje u moć sporta da inspiriše i ujedini, i u tom smislu je angažovana kroz sponzorstvo košarkaškog kluba Mega MIS!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA