Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina porazom startovala u ABA 2 ligi: Ne pomaže ni raspoloženi Vučetić, Široki srušio Lale u Subotici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novosađani su imali priključak tokom celog meča, ali nisu imali snage za trijumf

  • 0
KK Vojvodina - KK Široki Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović

Košarkaši Vojvodine poraženi su u 1. kolu ABA 2 lige na "bablu" u Subotici od ekipe Širokog iz Bosne i Hercegovine, iako su najveći deo meča imali rezultatski priključak za rivalom - 71:80.

Lale su uspešno prebrodile kvalifikacije za drugo po kvalitetu takmičenje na Jadranu, činilo se da su u naletu da upišu novi trijumf, ali ih je Široki zaustavio zahvaljujući bolje odigranoj poslednjoj deonici.

Baš kada se lomilo su rivali Lala došli do daha i mini-serije koju potom Voša nije uspela da sustigne, pa je pobeda zasluženo otišla u ruke Širokog. Poslednja deonica rešena je rezultatom 13:22, a baš devet razlike je i delilo dva tima pred zadnjih 10 minuta.

Najraspoloženiji u timu Vojvodine bio je Vasilije Vučetić sa 22 poena uz osam skokova. Pratio ga je Tajrel Džonson sa 17 poena i sedam uhvaćenih lopti. U timu Širokog bolji od ostalih bio je Zakari Natal sa 22 poena, dva manje je dao Martin Junaković uz osam asistencija, dok je Mateo Čolak ubacio 19 poena.

U drugom kolu, Vojvodina igra protiv Cedevite Junior, dok Široki igra sa TFT Skopljem.

(Telegraf.rs)

Video: Topić nokautiran na meču sa Borcem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA