Vreme čitanja: oko 1 min.

Vembanjama napravio šou u NBA predsezoni: Sparsi poraženi sa pola koša, na teren izašao i Lebron Džejms!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće zanimljivo, jasno je već sada...

  • 0
Viktor Vembanjama Foto: Tanjug/AP

Košarkaši San Antonija i Oklahome odigrali su meč u predsezoni NBA lige, a Tanderi su slavili sa tesnih 122:121. Ipak, rezultat nije bio toliko u prvom planu koliko okršaj Viktora Vembanjake i Četa Holmgrena koji su priredli šou za prisutne.

Neverovatna masa je pratila trening Vembanjame, pa se sa velikim iščekivanjem nastavila priča na duel sa Oklahomom gde je mladi Francuz ubacio 20 poena uz pet skokova za manje od 20 minuta provedenih na parketu.

On je šutirao 6/10 za dva, 2/5 za tri i 2/3 sa slobodnih bacanja, zabeležio je i dve ukradene uz četiri izgubljene lopte.

Sa druge strane je imao hrabrog skoro vršnjaka Holmgrena koji je bio i najefikasniji igrač meča sa 21 poenom uz umalo kompletirani dabl-dabl sa devet skokova i jednom asistencijom.

Kod San Antonija, dobre partije su prikazali i Branam i Kolins koji su ubacili po 15 poena, dok su u pobedničkoj ekipi Džo i Dort dodali još po 14 poena.

Na teren je iste noći izašao i Lebron Džejms koji nije bio tu u prvoj predsezonskoj utakmici Los Anđeles Lejkersa, ali sada je pripomogao ekipi da savlada Bruklin sa 129:126.

Ni raspoloženi Kameron Tomas sa 26 poena nije uticao da Netsi izbegnu poraz, a najbolji među "jezerdžijama" bili su Rui Hačimura sa 19, te Ostin Rivs sa 18 poena.

Lebron je odigrao nešto manje od 17 minuta i za taj vremenski period zabeležio 10 poena uz tri uhvaćene lopte i pet kompletiranih dodavanja.

Svemu ovome je prethodio susret Niksa i Seltiksa, a tim iz Njujorka je slavio sa 114:107 nad ekipom iz Bostona.

Obe strane su imale po jednog košarkaša koji je upisao 21 poen - na strani domaćina je to bio Imanuel Kvikli, dok je kod gostiju to bio Pejton Pričard.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA