Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović oprezan pred Cibonu: "Moramo da rasporedimo energiju, mnogo je utakmica ispred nas"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moramo da priđemo meču uz maksimalnu ozbiljnost i poštovanje protivnika"

  • 1
Željko Obradović Printscreen: Youtube/KK SC Derby

Najubedljivija pobeda ikada na evroligaškim gostovanjima u četvrtak je upisana protiv Asvela (88:62) ali je ona već u petak stvar prošlosti, pošto će Partizan u subotu za rivala imati Cibonu u "Štark Areni".

Trener ekipe Željko Obradović rekao je pred meč da ekipa mora da priđe meču maksimalno ozbiljno i uz poštovanje protivnika i da tim mora da rasporedi snagu.

- Moramo da priđemo meču uz maksimalnu ozbiljnost i poštovanje protivnika. Danas će jedna grupa igrača posle puta trenirati, ostalo je da se pripremimo za subotnji meč, vidimo u kakvom su stanju pojedini igrači i kako će to da izgleda u subotu veče. Protiv Asvela su igrali svi, to je najvažnije jer duel protiv Cibone sledi 48 sati posle toga, potom ide duplo kolo Evrolige, moramo da rasporedimo energiju, mnogo je utakmica ispred nas i moramo da vodimo računa - izjavio je trener Partizana.

Crno-beli su u seriji od četiri trijumfa protiv još jednog bivpeg prvaka Evrope. Utakmica je na programu u subotu od 21:00.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović u Tel Avivu analizirao detalje poraza od Makabija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    13. oktobar 2023 | 19:01

    Brt Cibona u rangu ekipe sa igralista kod zgrade ,daj ne....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA