Vreme čitanja: oko 1 min.

Dabl-dabl Langovića u porazu od Legije: Nekadašnji košarkaš Mege nastavio sa sjajnim partijama u Poljskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je pored 16 postignutih poena sakupio i 10 skokova

  • 0
Aleksandar Langović Foto: ABA liga - KK Mornar Bar - Media PRO

Prva sezona za Aleksandra Langovića van Balkana za sada protiče sjajno. On je potpisao ovog leta za Spujnju iz Stargarda u Poljskoj, a zanimljivo je da je na svakom pojedinačnom meču do sada bio dvocifren. Danas je otišao i korak dalje, pa je na meču protiv Legije iz Varšave upisao i dabl-dabl.

Njegova Spujnja je danas ipak doživela prvi poraz u sezoni u Orlen Basket ligi i to pred svojim navijačima (81:87), no to nije zaustavilo rođenog Prijepoljca da upiše još jednu odličnu partiju.

On je danas meč završio sa 16 poena uz 10 skokova, jednom asistencijom i jednom ukradenom loptom. Iz igre je šutirao 4/5 za dva poena, 1/2 za tri, kao i 5/8 sa linije penala za ukupan indeks od 22 poena.

Interesantno je da je na suprotnoj strani terena bio brat Mateuša Ponitke, prvotimca Partizana, Marcel, koji je dao 11 poena uz pet skokova.

Inače, Langović u proseku ove sezone ima 12,3 poena po meču uz 7,5 skokova i 0,8 asistencija, a sakupi 15,3 indeksnih poena po meču i jedan je od glavnih nosilaca svoje ekipe.

Pre Mege bio je deo Borca iz Banjaluke, Mege, Podgorice i OKK Beograda.

(Telegraf.rs)

Video: Rokas komentarisao tesan poraz u svojoj zemlji protiv Žalgirisa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA