Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Cibone nakon debakla protiv Partizana: "Borimo se za održanje i brinemo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odigrali smo jako dobro prvo poluvreme, u drugoj se naša igra raspala, pogotovo u poslednjoj četvrtini"

  • 2
Jakša Vulić Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Cibona je pružila odličan otpor Partizanu tokom prvih 30 minuta, ali više od toga nisu uspeli. Crno-beli su do kraja ipak bili vrlo ubedljivi - 96:67.

Trener Cibone Jakša Vulić analizirao je tok meča i izrazio zabrinutost za opstanak kluba.

- Čestitke igračima Partizana na pobedi. Odigrali smo jako dobro prvo poluvreme, u drugoj se naša igra raspala, pogotovo u poslednjoj četvrtini. Cilj pre meča je bila kontrola pas igre i kontrola izgubljenih lopti. Imali smo mnogo izgubljenih. Napadački skok je kod nas bio problem. Partizan je u tom segmentu dominatnan, ali mislim da smo u tom segmentu mogli bolje odigrati pa razlika ne bi bila ovakva - istakao je Vulić i dodao:

- Na agresivnu igru Partizana nismo imali rešenja, oslanjali smo se na spoljni šut pa smo izgubili dubinu igre i logično je da se ovako završilo. Imamo problema sa rosterom i finansijama na putu održanja, brinemo i borimo se. Partizan ima neke svoje brige, mi vodimo svoje - zaključio je Vulić.

(Telegraf.rs)

Video: Žofri Lovernj otkrio: Vratio bih se u Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džek

    15. oktobar 2023 | 01:20

    Prokletstvo je krenulo kad ste prodali učešće u EL

  • Луцијано

    15. oktobar 2023 | 10:55

    Tacno kada su prodali ucesce zvezdi u evroligi tada je krenuo sunovrat hrvatske kosarke a i ta cibona samo je koristila hrvatske klubove za sebe ne misleci na druge .hrvatska i Slovenia imaju jedan klub cedevita olimpija koji izgubi od zvezde 40 razlike dali neko u klubu odgovara za taj poraz obe zemlje u evropi nemogu da nakupe pare za kosarku posebno hrvati .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA