≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džezeri preslišali Portland, Minesota "prelomila" Nikse na kraju meča

Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA timovi hvataju zalet za predstojeću sezonu

  • 0
Juta Džez Portland Trejlblejzers Foto: Tanjug/AP

U uzbudljivom predsezonskom okršaju, ekipa Jute je pobedila ekipu Portlanda  138:133 u meču NBA predsezone. 

Meč je bio ispunjena uzbuđenjem i sjajnim košarkaškim akcijama, a domaći tim je demonstrirao lepu igru i dominaciju tokom većeg dela meča. Utakmica je započela brzim ritmom, a ekipa Jute je bila više nego efikasna tokom prve četvrtine, završivši je rezultatom 40:34 u svoju korist. Nisu Džezeri usporili ni tokom druge četvrtine, pa je na poluvremenu bilo 75:62.

Ipak, uprkos vođstvu rivala, ekipa Portlanda se nije predavala. Treća četvrtina bila je vrlo izjednačena, da bi Trejlblejzersi odigrali odlično u poslednjih 12 minuta, Ovaj period su dobili sa 36:27, ali sve to nije bilo dovoljan za preokret, jer je Juta već stekla značajnu prednost i došla do trijumfa.

U još jednom uzbudljivom predsezonskom meču, Minesota je savlada ekipu Njujork Niksa 121:112. Ovaj susret je obeležen neizvesnošću i promenljivim tokom igre, a Minesota je uspela da prelomi meč tek u poslednjoj četvrtini.

Prva četvrtina je bila veoma izjednačena, a na sdtartu Njujorčani su imali vođstvo. Minesota je odgovorila u drugoj četvrtin za vođstvo pred poluvremenu 57:54.

Njujork se, međutim, nije tako lako predavao. Treća četvrtina je bila još jedna izjednačena, ali je Minesota je "zatvorila" meč na tokom poslednje četvrtine koju je rešila u svoju korist 36:27. Njihov napad je postao veoma efikasan, dok je odbrana bila čvrsta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA